E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMetris'e giriş izni Rıdvan'dan geçiyor---

Metris'e giriş izni Rıdvan'dan geçiyor

Metris'e giriş izni Rıdvan'dan geçiyor
06 Şubat 2012 - 23:22 borsagundem.com

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Metris Cezaevi'ne yapılan ziyaretlerde de kilit isim konumuna geldi

Türk Futbolu’nu sarsan şike ve teşvik davasında ilk duruşmaya sayılı günler kalırken, metris cezaevinde yatan kişileri ziyaret edenlerin birçoğunun ortak bir özelliği ortaya çıktı. Ailesini ve yakınlarını görmek ve ziyaret etmek için metrise giden birçok kişiye Rıdvan Dilmen’in izin aldığı ifade ediliyor… medyaspor'un haberine göre Tutuklulara birçok kişiden görüş talebi geldiği ancak savcıların buna izin vermediği belirtilirken, Rıdvan Dilmen’in dost ilişkilerini kullanarak ‘aracı’ olup engelin aşıldığı söyleniyor.
Bilindiği gibi Rıdvan Dilmen’in, Fenerbahçe – Orduspor maçından önce Aykut Kocaman’la birlikte Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’la bir araya gelip, puan silme pazarlığı yaptıkları iddia edilmişti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen ünlü yorumcu için TV’deki birçok spor programında Fenerbahçe’nin gizli başkanı yakıştırması yapılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abc07 Şubat 2012 09:56

    Bu adamdan ne istiyorsunuz anlamıyorum. ülkemizde değişik bi anlayış var eğer birileri doğru şeyler yapıp doğru şeyleri söylüyorsa onu karalamak farz gibi