E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMetris’e ‘yıldız’ yağdı---

Metris’e ‘yıldız’ yağdı

Metris’e ‘yıldız’ yağdı
18 Ekim 2011 - 08:00 borsagundem.com

Guti, Q7, Simao, Sivok, Hilbert ve Holosko dün Metris Cezaevi’nde Adalı, Havutçu ve Ateş’i ziyaret etti

BEŞİKTAŞ’IN yabancı futbolcuları, şike soruşturması kapsamında tutuklanan asbaşkan Serdal Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu ve protokol müdürü Ahmet Ateş’i Metris Cezaevi’nde ziyaret ettiler.. Futbolculardan Guti, Quaresma, Simao, Sivok, Hilbert ve Holosko’nun yanı sıra Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve idari menajer Tuncay Yanık da ziyarette yer alırken, görüşmede duygu dolu anlar yaşandı.. Çıkışta ise Guti açıklamalar yaptı:
“BİRAZ üzüntü oldu. Çünkü onları burada değil, bizimle birlikte, dışarıda görmek isterdik. Ancak kendilerini iyi gördük. Moralleri yerinde ve çıkacakları günü bekliyorlar. Umuyorum ki en kısa zamanda bizimle birlikte olacaklar. O günü bekliyoruz. Tayfur Havutçu, bizimle birlikte olmak için sabırsızlanıyor. Onunla güzel günler geçirdik.
MAÇLARI takip edebiliyorlar. Biz son zamanlarda iyi bir görüntü sergileyemedik ama bunu düzeltmek zorundayız. Bu takım bu skorları hak etmiyor ve bunun üzerinde çalışacağız.”
Galibiyet sözü!
Guti, dünkü ziyarette Tayfur Havutçu’nun Dinamo Kiev maçı için kendilerine mral verdiğini söyledi.. Beşiktaşlı futbolcular ise Adalı, Havutçu ve Ateş’e “Kiev’i sizin için yeneceğiz” dediler..

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)