E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMetris'ten ağlatan mektup---

Metris'ten ağlatan mektup

Metris'ten ağlatan mektup
26 Ekim 2011 - 19:58 borsagundem.com

Aziz Yıldırım'ın derbi öncesi gönderdiği mektup, Fenerbahçeli futbolcuları gözyaşına boğdu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tutuklu bulunduğu Metris'ten Sarı-lacivertli futbolculara bir mektup göndererek, "Beşiktaş ile oynayacağınız derbi maçını mutlaka kazanın" dedi.
'ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYORSUNUZ'
Aziz Yıldırım'ın mektubunda, "Bugüne kadar gösterdiğiniz başarılı performanstan dolayı çok mutluyum. Sezon başından beri rakipleriniz karşısında müthiş mücadele ediyorsunuz. Aldığınız sonuçlarla göğsümü kabarttınız. Sizinle gurur duyuyorum. Aynı başarıyı Beşiktaş karşısında da göstereceğinize inanıyorum" dediği öğrenildi.
Başkan Aziz Yıldırım'ın gönderdiği mektup futbolculara topluca okunurken yabancı oyunculara da bu mektubun tercüme edildiği belirlendi.
Yıldırım'ın mektubundan duygulanan Sarı-lacivertli bazı oyuncuların gözyaşlarını tutamadığı ve başkana galibiyet sözü verdiği öne sürüldü.
"AZİZ YILDIRIM GENÇLEŞMİŞ"
Diğer yandan Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.
Deneyimli futbol adamı, oğlu Ali Gürsoy'la birlikte 15 gün önce Aziz Yıldırım'ı ziyaret ettiklerini söyleyerek, "Sağlık açısından daha iyiydi. Sanırım orada spor da yapıyor. Biraz daha gençleşmiş gördüm kendisini. Umarım kısa sürede hürriyetine kavuşur" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FANATİK.26 Ekim 2011 22:52

    Ergün gürsoy sen baba adammışsın keşke her GS ,Lı senin kadar dürüst olsa.bir FB,ÇELİ OLARAK seninlen gurur duydum allah kazancını bol eylesin.