E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMetro hisseleriyle ilgili önemli uyarı ---

Metro hisseleriyle ilgili önemli uyarı

Metro hisseleriyle ilgili önemli uyarı
23 Ağustos 2011 - 13:09 borsagundem.com

Yatırımcı elindeki Metro hisseleriyle ilgili bilgi almak için soruyor… Yatırımcının Danışmanı ise şöyle yanıtlıyor

Yatırımcı Çağlar Egeli, “Elimde Metro hisse senedi var. Yönetimle ilgili bir şey söyleniyor. ‘zarara neresinden dönersem kardır’ diyerek hisselerimi satayım mı yoksa bekleyelim mi? Önerisiniz nedir?” diye Ekonomist Dergisi’nde yatırımcılardan gelen soruları yanıtlayan Yatırımcının Danışmanı Mehmet Aslan’a soruyor. Aslan ise şöyle bir yanıt veriyor:
“Öncelikle hisseyle ilgili beklentilerinizin söylentiler üzerine olmamasını tavsiye edeceğim. Şüphesiz bir şirketin yöneticisinin kim olduğu ve nasıl yönetildiği çok önemli. Zira buna göre şirketin ve hissenin performansı etkilenecektir. Kimi zaman yönetim değişikliği bir ticari ilişkinin sonlandırılmasının gerekçesi olarak dahi görülür. Dikkat etmeniz gereken konu şirket yöneticisi ile şirketin menfaatinin paralel gidip gitmediğidir. Şirketin faaliyetinden ziyade bireysel menfaatler öne çıkıyorsa uzun vadeli sıkıntı yaşanması kaçınılmaz olur.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)