E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMHK'nın yeni başkanı açıklandı!---

MHK'nın yeni başkanı açıklandı!

MHK'nın yeni başkanı açıklandı!
23 Temmuz 2024 - 13:49 borsagundem.com

TFF, Merkez Hakem Kurulu başkanlığına Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) başkanlığı görevine Dr. Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklamada, dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında MHK başkan ve üyelerinin atanmasına karar verildiği belirtildi.

Ferhat Gündoğdu başkanlığındaki MHK'nin üyeliklerine ise Ahmet Şahin, Yunus Yıldırım, Sebahattin Şahin, Hikmet Öksüzoğlu, Mustafa Kamil Abitoğlu, İbrahim Çınar, Ziya Çetin ve Ali Zağlı atandı.

Ferhat Gündoğdu hakkında

Ferhat Gündoğdu, 1987-1991 yılları arasında Kara Harp Okulu'nda işletme ve yönetim alanında lisans eğitimi almıştır. Daha sonra Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü'nde Yüksek Lisans yaptı. Aynı bölümde doktorasını da tamamlayan Ferhat Gündoğdu, Türk Eğitim Derneği'nde çeşitli görevlerde bulundu. Daha önce MHK'nın Eğitimden Sorulu Üyesi olan Gündoğdu "klasman üst gözlemciliği" görevini de yürüttü. Asıl mesleği doktorluk olan Gündoğdu, Lokman Hekim Üniversitesi'nin akademik kadrosunda yer alıyor. Gündoğdu aynı zamanda bir firmada Okul Yatırımları ve Planlama Müdürü olarak görev yapıyor.

Yeni TFF'de ilk istifa!Yeni TFF'de ilk istifa!

 

MHK'da VAR sorumlusu istifa ettiMHK'da VAR sorumlusu istifa etti

 

TFF Başkanı Büyükekşi duyurdu: MHK’da yeni yapılanma dönemiTFF Başkanı Büyükekşi duyurdu: MHK’da yeni yapılanma dönemi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)