E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Milli Takım'da sakatlık şoku---

​Milli Takım'da sakatlık şoku

​Milli Takım'da sakatlık şoku
08 Eylül 2013 - 21:39 borsagundem.com

A Milli Takım'da 3 oyuncunun iyileşmesi moralleri düzelirken, iki yıldızdan gelen haberle bozuldu

A Milli Takım, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda Salı günü Romanya'ya karşı oynayacağı, ikincilik yolunda büyük önem taşıyan maçın hazırlıklarına devam ederken, iki yıldızdan gelen haber canları sıktı.
Solunum yollarındaki enfeksiyon nedeniyle takımla beraber çalışamayan Arda Turan ve Gökhan Gönül'ün Romanya maçında oynaması zora girdi. İki oyuncunun durumu maç saatinde netleşecek. Bu iki ismin Romanya karşısında forma giymeme ihtimalini düşünen Teknik Direktör Fatih Terim, taktik antrenmanda sol kanatta Beşiktaş'ın formda oyuncusu Olcay Şahan'a, sağ bekte ise Kayserispor'lu Salih Dursun'a görev verdi.
Kasımpaşaspor tesislerinde ilk 15 dakikası dışında basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada Milliler, Romanya maçının taktiği üzerine yoğunlaştı. Ay-yıldızlıların Andorra'yı 5-0 mağlup ettiği karşılaşmada sakatlanan Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Nuri Şahin antrenmanda takımla birlikte yer aldı. Sağ ayak bileği burkulması sonucu dış yan bağda birinci derece gerilme olan Nuri Şahin, darbeye bağlı sağ baldırda yumuşak doku ödemi bulunan Burak Yılmaz ve sol arka adalesinde gerilme bulunan Umut Bulut'un Romanya maçında forma giymelerinin önünde bir engel bulunmadığı belirtildi.
Yarın Bükreş'e hareket edecek olan Milli takım, maçtan önceki son çalışmasını saat 19.00'da, bu şehirdeki Ulusal Stat'ta gerçekleştirecek. Antrenmandan yarım saat önce Fatih Terim ve birkaç oyuncunun katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek. Karşılaşmanın başlangıç saati ise 21.00.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)