E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilli Takım'da şok!---

Milli Takım'da şok!

Milli Takım'da şok!
30 Mayıs 2011 - 21:28 borsagundem.com

2012 Avrupa Şampiyonası Eleme-leri'nde Cuma günü Belçika ile önemli bir maça çıkacak A Milli Takım'da yıldız futbolcu kadrodan çıkarıldı

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Belçika ile 3 Haziran'da oynayacağı maç için Hollanda'da kampta bulunan A Milli Takım'da Hamit Altıntop sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.
Bugüne kadar yapılan tedavi ve özel antrenmanları takiben Hamit'e uygulanan ayrıntılı ileri tetkik ve testler sonucunda oyuncunun sakatlığının Belçika maçına kadar iyileşmeyeceği kanısına varıldı. Bu gelişme üzerine, sağlık heyetinin önerisi ve teknik heyetin kararı doğrultusunda Hamit'in aday kadrodan çıkarılmasına karar verildi.
Hamit Altıntop'un bundan sonraki tedavisinin şekliyle ilgili kesin karar, ilerleyen günlerde yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Malkoçoğlu30 Mayıs 2011 23:21

    Bu akşam açık oturumlarda Emre Belezoğlu ve menajeri Bulut hakkındaki iddia ve ispatlardan sonra Federasyon Başkanının talimat vererek Emreyi valizini toplattırarak derhal kamptan ayırmasını beklerdim.El kol hareketleri, sahadaki psikopat mimikleri ve agresif tavırlarından sonra çocuğunun üstüne yalan yere yemin eden bir kişiliğin benim milli takımımda yeri olmamalı. Emre bu ülkedeki son futbolcu değildir ve milli takımın prensipleri esnek olmamalıdır.78 milyon nüfus içinde nice sağlam karakterli oyuncular vardır.

  • nihat30 Mayıs 2011 22:38

    realde kampa sağlam gitmek için yapmıştır