E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilliler Play-Off oynayacak---

Milliler Play-Off oynayacak

Milliler Play-Off oynayacak
11 Ekim 2011 - 20:15 borsagundem.com

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2012 Eleme Grubu son maçında Türk Telekom Arena Stadı'nda Azerbaycan ile karşılaştı

Türkiye, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 10. ve son maçında Azerbaycan ile karşılaşıyor. Son maçta aldığı Almanya yenilgisi ile Belçika'nın ardına düşen millilerin, grup ikincisi olarak play-off oynayabilmek için formül şu; Evimizde Azerbaycan'ı yenip, daha sonra Belçika'nın Almanya deplasmanında puan kaybını bekleyeceğiz. Türkiye, Azerbaycan ile berabere kalır, Belçika da Almanya'ya yenilirse, her iki takımın da puanları eşitlenecek. Ancak, Türkiye, rakibine karşı ikili averajda üstün olduğu için (İlk maçta 3-2 yenip, ikinci maçta 1-1 berabere kaldı) yine play-off biletini alan taraf olacak. Her iki maçta berabere biterse Belçika play-off'a gidecek.
Belçika'nın kazanması durumunda ise Ay yıldızların Avrupa Şampiyonası hayalleri son bulacak.
Türk Telekom Arena'daki maçın hakemi Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Peter Rasmussen. Rasmussen'in yardımcıları Henrik Sonderby ve Niels Hoeg. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Lars Christoffersen.
İŞTE İLK 11'İMİZ: Sinan Bolat, Sabri Sarıoğlu, Egemen Korkmaz, Gökhan Zan, Hakan Balta, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Hamit Altıntop, Kazım Kazım, Arda Turan, Burak Yılmaz
YEDEKLER: Hakan Arıkan, Gökhan Töre, Mehmet Ekici, Ömer Toprak, Selçuk İnan, Umut Bulut
Maçtan dakikalar
- A Milli Takımımız, 59. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • burhan serkan aras11 Ekim 2011 22:28

    azerbeycanı bile zor yenen türkiye avrupa şampiyonasına gitse nolur gitmese nolur ..azeri futbolcular bizim masörler,malzemeciler kadar anca maaş alıyor.. yazık

  • sarbi11 Ekim 2011 20:39

    sabrili başlayan her maç 10 kişidir