E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMillilere amatör rakip!---

Millilere amatör rakip!

Millilere amatör rakip!
19 Mart 2013 - 16:29 borsagundem.com

Ay yıldızlılar neredeyse tamamı İspanya'da üçüncü ligde oynayan futbolculardan oluşan Andorra ile kaşılaşacak

Ay yıldızlılar neredeyse tamamı İspanya'da üçüncü ligde oynayan futbolculardan oluşan Andorra ile kaşılaşacak.
2014 Brezilya Dünya Kupası elemelerinde Türk Milli Takımı ile Cuma günü karşılaşacak olan Andorra milli takım aday kadrosu toplandı. Kadroda bulanan futbolcuların tamamına yakını İspanya'da top koşturduğu öğrenildi. 26 futbolcudan oluşan Andorra milli takımında forma giyen en ünlü oyuncunun Real Madrid C takımında oynayan defans oyuncusu Marc Vales'in olduğu belirtildi. Andorra milli takımında ayrıca sadece bir futbolcu ülke dışında futbol oynuyor. Samir Bousenini adlı Andorralı futbolcunun Fransanın Toulouse kentine bağlı TF Croix Daurade takımında forma giydiği açıklandı. Andorra milli takımının başında ise ülkede son 50 yılın en iyi futbolcusu seçilen Kaldo Alvarez olacak. Teknik Direktör Alvarez ayın zamanda Andorra milli takımının kalesini 79 kez koruduğu için UEFA tarafından özel ödüle layık görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FB.çe taraftarları.20 Mart 2013 01:38

    Yazıklar olsun ABDULLAH avcı sana futbolcuları apar topar hemen alıpta ispanyaya götürdün FB çenin maçını bile pazartesiye aldırmadın ama sen bir GS raylısın buda şerefsizliğinin yüz karasıdır ben FB çelifutbolcuların yerinde olsam maçgünü sahada GEZER dururum.alsın GS lıları takımıda onlar kurtarsın derim.