E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMısır’da eski First Lady Cihan Sedat hayatını kaybetti---

Mısır’da eski First Lady Cihan Sedat hayatını kaybetti

Mısır’da eski First Lady Cihan Sedat hayatını kaybetti
09 Temmuz 2021 - 13:12 borsagundem.com

Mısır'da eski Devlet Başkanı Enver Sedat'ın eşi Cihan Sedat, 88 yaşında hayatını kaybetti. Sedat, geçtiğimiz ayın sonundan bu yana hastanede tedavi altındaydı.

Mısır’da 1970-1981 yılları arasında Devlet Başkanı olan ve ardından idam edilen Enver Sedat’ın eşi Cihan Sedat’ın 88 yaşında yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Mısır Devlet Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Haziran ayının sonundan bu yana hastanede tedavi gören Sedat’ın durumunun ağırlaştığı ve takip eden süreçte hayatını kaybettiği belirtildi.

11 yıl boyunca Mısır First Lady’si olarak bilinen Cihan Sedat, eşinin idam edilmesinin ardından insan hakları aktivisti ve araştırmacı kimliğiyle öne çıkmıştı.

Mısır'daki şüpheli ölümde cinayet şüphesi görülmedi

 

Mısır'da bir ilk: Asgari ücret belirlendi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN TOSUN13 Temmuz 2021 09:36

    ENVER SEDAT İDAM EDİLMEDİ,ENVER SEDAT ASKERİ TÖRENDE ÜSTÜ AÇIK ARABA İLE SELAMLAMA GEÇİŞİ YAPARKEN BİR ASKER TARAFINDAN UZUN NAMLULU SİLAHLA ATEŞ EDİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ VEYA ÖLDÜRTÜLDÜ,SUİKASTDA UĞRADI,İDAM EDİLDİ  KISMI DOĞRU DEĞİL.