E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMİT'ten Gara'da bir operasyon daha---

MİT'ten Gara'da bir operasyon daha

MİT'ten Gara'da bir operasyon daha
10 Mayıs 2023 - 12:21 borsagundem.com

MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde özel güç kurye sorumlusu Müslüm Ürper'i, Gara'da düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde özel güç kurye sorumlusu "Soro Guyi" kod adlı Müslüm Ürper'i, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, 2013'te örgütün kırsal kadrolarına katılan terörist Ürper, Türkiye içerisinde sokak eylemlerine karıştı. Daha sonra Suriye'ye geçen Ürper, Türkiye'ye yönelik organize edilen çok sayıda eylemin içerisinde yer aldı.

2015'te Irak'a geçen terörist Müslüm Ürper, güvenlik güçlerine yönelik eylemlere silah ve mühimmat taşıdığı için MİT tarafından takibe alındı.

Yeri tespit edilen terörist Ürper, MİT'in nokta operasyonuyla Gara'da etkisiz hale getirildi.

Terörist Ürper'in etkisiz hale getirilmesiyle örgüt yöneticilerinin güvenilir kurye bulmakta zorlanacağı öğrenildi.

MİT'ten PKK'ya bir darbe daha

 

MİT'ten Gara'da nokta operasyon

 

MİT'ten PKK'ya bir darbe daha

 

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN10 Mayıs 2023 15:53

    Bu hükümet eğer ki seçilemez ise bunların hepsini yurtiçine girecek ve alacaklar ALLAH bilir istanbul ankara  izmirde her gün bunlar yine yüzlerce her gün vatandaşımızı öldürür bunlar.

  • Semizyan Kotaryan10 Mayıs 2023 15:50

    ulan ne oluyor dostlarımızı tek tek her gün öldürüyorlar.yaktın bizi RTE yaktın bizi.

  • baran10 Mayıs 2023 14:51

    Bay Mansur bütün sütü bozuklar sizin partinizde  Yok demek  olmadığı anlamına gelmez.  Yalan söylediğiniz anlamına gelir.  Zaten en iyi yaptığınız şey de o bol yalan ve iftira.

  • baran10 Mayıs 2023 13:13

    Türk Silahlı Kuvvetlerinin ellerine sağlık!  Allah yar ve yardımcınız olsun.  Amerikanın sömürgeci itleri bu katil taburuna tonlarca silah yardımı yapması boşuna değil tabi ki İnsanlığı mahvetmeye and içmiş Komünist vahşi alçaklar içerideki masa ile aslında 9 lu çete ile örtülü bir işbirliği olduğu açıktır.  Bak Sansaryan ayağını denk al.  Komünist manifesto ne de Amerika seni kurtaramaz Bu ülkenin genleri ile oynamaya kalkma.