E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMİT'ten MOSSAD'ın para ağına operasyon---

MİT'ten MOSSAD'ın para ağına operasyon

MİT'ten MOSSAD'ın para ağına operasyon
03 Eylül 2024 - 09:18 borsagundem.com

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) çalışmalarıyla MOSSAD'ın Türkiye'deki para ağını yönettiği belirlenen ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesince gözaltına alınan Liridon Rexhepi tutuklandı.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Rexhepi'nin MOSSAD'ın Türkiye'deki para ağını yönettiği tespit edildi.

İsrail İstihbarat Servisi'nin talimatı ile dron çekimi yapan ve Filistinli siyasiler aleyhinde psikolojik harekat faaliyeti yürüttüğü belirlenen Rexhepi'nin Suriye sahasına yönelik bilgi derleyen Türkiye'deki saha elemanlarına para aktardığı öğrenildi.

Rexhepi'nin hesaplarındaki şüpheli hareketler başta olmak üzere tüm hareketleri takip altına alınan ve Türkiye'deki saha elemanlarına Western Union üzerinden çok sayıda para transferi gerçekleştirdiği MİT tarafından belirlenen Rexhepi'nin faaliyetleri, Türkiye'ye 25 Ağustos'ta giriş yaptığı andan itibaren izlenmeye başlandı.

MİT'in İstanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ile koordineli çalışmaları sonucu Rexhepi, 30 Ağustos'ta gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadesinde para transferlerini yaptığını kabul eden Rexhepi, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

MOSSAD'ın para ağı deşifre edildi

MİT'in yürüttüğü operasyonlar sonucu, MOSSAD’ın, Türkiye'deki sahadaki elamanlarına para aktarımını başta Kosova olmak üzere Doğu Avrupa ülkelerinden sağladığı tespit edildi.

Yapılan para takibi sonucu Türkiye'deki saha elemanlarının, Kosova üzerinden gelen paraları Western Union ve kripto para yöntemiyle Suriye'deki alt kaynaklara aktarıldığı öğrenildi.

MİT ve Emniyet'ten MOSSAD'a operasyonMİT ve Emniyet'ten MOSSAD'a operasyon

 

Türk istihbaratı, Mossad operasyonunu nasıl engellediTürk istihbaratı, Mossad operasyonunu nasıl engelledi

 

İsrail medyası: Hizbullah'ın hedefi Mossad merkeziydi engellendiİsrail medyası: Hizbullah'ın hedefi Mossad merkeziydi engellendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)03 Eylül 2024 11:55

    kayıt dışı ekonımıde kaynaklar bitmez. tefecilik bıttı mı ? işte bu tefeciler bazı dışarda dönen işlerin bedelerini ödemelerini komisyon ile yapıyor... belki bir kuyumcu.. belki bir petrol taşıyan dev tanker, belki tır filosu. vb. kayıtlı ekonımı yoksa problem buyuk. belkide bir x kumar sitesi. sana para kazandırıp sende hesabına çekıyorsun. yakalandın ne olacak ? kumar oynamak yurtdışı kaynaklı yasak cezaodersın. ama paran TC ye girer. sana kazandırırlar. sen ajan bıle olsan maaşın bir nevi bu sitelerden sana kazanç gibi gelır. kumar sitelerınde donen katakullıler engellenmelı. kayıtlı ekonımı artık geçılmelı. örnekler çoğaltılabılır. bi rçok karapara insanları bıyografılerınde anlatılar var. onlar okunsa onlem alınsa olaylar azalır

  • Vatandaş03 Eylül 2024 11:46

    Mit gibi bir kurum döviz, para ve mal/hizmet üretiminde, kayıt dışılıkta, hayali sahte işlemlerde, belli bir amaç ve eylem üzerine para faaliyetlerini çözmede aktif her zaman olmalıdır. Masak, gelir ve vergi denetim uzmanları bu işlerde zayıf elleri bağlı, beyana göre olduğundan ve belli bir zaman geçtikten sonra işlemleri oluyor. 

  • xyz03 Eylül 2024 10:28

    Bu hükümetten önce MİT başında israil ve ABD li bir şef varmış MİT paralarını bunlar verir imiş. Nereden nerelere geldik.

  • A1003 Eylül 2024 11:34

    Nerenden  çıkarıyorsun? Her zaman ki malum yerinden. Ortalığı pislettin yine embesil pislik.

  • misafir03 Eylül 2024 10:11

    İçimizdeki siyonistlerin köpekleri ve basındaki siyonist medya acaba UTANMIŞMIDIR ?

  • HALİL KOZALAK03 Eylül 2024 10:41

    sen ne diyon kardeşim bizim muhalefet bile milli konularda hükümetin yanında değil ki sen onlardan bahis ediyorsun.