E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon!---

MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon!

MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon!
24 Temmuz 2024 - 10:50 borsagundem.com

MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde "Süleymaniye sorumlusu" Fırat ve beraberindekileri etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde "Süleymaniye sorumlusu" Ömer Fırat ile beraberindeki 2 teröristi Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, "Tolhildan" kod adlı Ömer Fırat ile beraberindeki İran uyruklu "Raman Renas" kod adlı İrfan Zendi ve "Cengaver Mikayil" kod adlı Hidayet Resuli'nin Süleymaniye'de bulunduğu belirlendi.

Teröristler, MİT tarafından hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kaynakları, TSK'nın Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda PKK/KCK mensuplarının, kendileri açısından güvenli bölge olarak gördükleri Süleymaniye'ye çekildiğini, terör örgütü için Süleymaniye kırsalının artık güvenli bölge olarak görülemeyeceğini belirtti.

MİT'ten terör örgütüne darbe: Sözde istihbaratçılar yakalandıMİT'ten terör örgütüne darbe: Sözde istihbaratçılar yakalandı

 

Kırmızı bültenle aranan teröriste MİT'ten nokta operasyon!Kırmızı bültenle aranan teröriste MİT'ten nokta operasyon!

 

MİT'ten nokta atışı operasyon: 2 PKK'lı etkisiz hale getirildiMİT'ten nokta atışı operasyon: 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azmi24 Temmuz 2024 15:32

    Bir anket sonucunu okudum. Dem parti % 9 larda. Yani 85 milyonun 7-8 milyonu. Teröre destek sürdükçe ne kendileri,ne diğerleri ne de ülke düze çıkabilir. Ekonomiyi bir türlü düze çıkarmamayı hedeflemiş dış güçlerin desteklediği terör mensupları eksilmez. Bataklığı kurutmalı..

  • Mucise Reis : )24 Temmuz 2024 11:36

    Eğer ki bu hükümet bir iktidara kayıp ettiğini düşünün ve hdp ve muhalefet ortaklarının hükümeti olur ise bütün askerler ırak tan suriye den çekilir ise ne olacak sonuç bunlar içeride çirit azmazlar mı idi.