E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMİT'ten terör örgütüne bir darbe daha---

MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha

MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha
23 Ağustos 2023 - 11:28 borsagundem.com

MİT, terör örgütü PKK'nın, TSK, Emniyet ve MİT mensuplarına suikast amacıyla eğittiği Bekir Kına'yı, Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı (MİT), Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Emniyet ve MİT mensuplarına suikast için eğitilen "Bawer Botan" kod adlı Bekir Kına'yı, Irak sınırından 150 kilometre içerideki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, 2019'da Irak'a giderek örgüte katılan Kına, bugüne kadar İran ve Irak'ta terörist faaliyette bulundu.

TSK, emniyet ve MİT mensuplarına suikast için Türkiye'ye yaklaşık 150 kilometre mesafedeki Süleymaniye'de eğitildiği belirlenen Kına'ya, kısa ve uzun namlulu silahlarla yoğun talimler yaptırıldığı ve kaçak yollardan Türkiye'ye gönderilmek istendiği belirlendi.

Bunun üzerine harekete geçen MİT, terörist Kına'yı suikast eğitimi aldığı sırada operasyonla etkisiz hale getirdi.

MİT'ten terör örgütü PKK'ya darbe!

 

MİT'ten Suriye'de nokta operasyon!

 

MİT'ten yeni hamle: Siber İstihbarat Başkanlığı kuruldu

 

MİT'ten Münbiç'te nokta operasyon!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran23 Ağustos 2023 12:42

    Amerikan beslemesi komünist pkk fetoş daeş vs. Her ne hatsanız iyi bakın ibret alın.  Zorbaların katilliğe katliama soyunup önüne geleni katleden alçakalrın hangi fikir ve ideoloji arkasına saklanırsa saklansın hem bu dünya da hem de ahirette rezil perişan olmaktır.  Israrla bunlara can suyu vermeye çalışan asıl alçaklar sizn de zamamınız daralıyor. Amerika  yakında kendi derdine düşecek. Artık kendiinize kaçacak yeri şimdiden ayarlayın.