E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMobius'tan piyasalar için seçim uyarısı!---

Mobius'tan piyasalar için seçim uyarısı!

Mobius'tan piyasalar için seçim uyarısı!
07 Ocak 2014 - 13:08 borsagundem.com

Ünlü yatırım danışmanı Mark Mobius, 2014'te gelişen ülkelerden sadece Hindistan’ın olumlu sürpriz yapacağını öngördü

Frankling Templeton Fonu'nun kurucusu ünlü yatırım danışmanı Mark Mobius, şirketinin internet sayfasına yazdığı değerlendirmede 2014'te aralarında Türkiye’nin de yer aldığı gelişen ülkelerden sadece Hindistan’ın olumlu sürpriz yapacağını söyledi.

SEÇİM UYARISI

Mobius, Türkiye dahil pek çok önde gelen gelişen ülkenin seçime gideceğini hatırlattı. "Gelişen Ülkelerde Yatırım Maceraları" başlıklı yazısında Mobius, uzun vadeli büyüme potansiyeli, kamu ve tüketici finansmanı, doğal kaynaklar ve nüfus trendleri nedeniyle söz konusu ekonomilerde seçimler sonrasında yeni ivme kazanımları görülebileceğini öngördü.

HİNDİSTAN UZUN VADELİ YATIRIM POTANSİYELİ SAĞLAYACAK

Gelişen ülkeler gurusu olarak tanınan Mobius, Hindistan’da artacağına inandığı siyasi istikrarın uzun vadeli yatırımcıya potansiyel sağlayacağı kanısında. Bu yıl seçime gidecek gelişen ülkeler Endonezya, Güney Afrika, Tayland, Hindistan, Türkiye, Brezilya ve Nijerya olarak sıralandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)