E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMontella: Bu maç başka olacak---

Montella: Bu maç başka olacak

Montella: Bu maç başka olacak
02 Temmuz 2024 - 01:01 borsagundem.com

EURO 2024 son 16 turu maçı öncesi konuşan A Milli Takım'ın teknik direktörü Montella, Avusturya ile oynadıkları hazırlık maçından farklı bir maç olacağına inandığını söyledi.

Vincenzo Montella, Leipzig Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu. Öncelikle Avusturya ile oynadıkları hazırlık maçını hatırlatarak sözlerine başladı. Avusturya'nın güçlü bir takım olduğunu belirterek, özellikle agresif oyun tarzlarına ve etkili geçişlere sahip olduklarını vurguladı. Hazırlık maçında ilk yarının eşit geçtiğini ancak ikinci yarıda psikolojik olarak düşüş yaşadıklarını ve ağır bir mağlubiyet aldıklarını dile getirdi. Ancak bu maçın, şampiyonadaki maçlardan farklı olacağını umduklarını söyledi.

Bir gazetecinin "6-1'lik maç oyuncularınıza farklı bir motive sağlayabilir mi?" sorusuna Montella, duyguların işlerine engel olmaması gerektiğini ve öç alma duygusuna kapılmamaları gerektiğini belirterek yanıt verdi. Avusturya'nın ve kendi takımlarının güçlü yönlerini bildiklerini ve doğru düşünmeleri gerektiğini söyledi.

Montella, Kenan Yıldız ile ilgili bir soruya da cevap verdi. Kenan'ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu, antrenmanlarda sürekli gelişim gösterdiğini ve birkaç gol atma şansı olduğunu ancak şanssızlık yaşadığını ifade etti.

Şampiyonadaki tek İtalyan teknik adam olmasıyla ilgili olarak Montella, "Keşke 4 İtalyan hoca da buraya kadar gelebilseydi." şeklinde konuştu. Arda Güler'in durumuyla ilgili olarak da genç oyuncunun yetenekli olduğunu ancak bazı alanlarda gelişmesi gerektiğini belirtti.

Montella, EURO 2024'teki performanslarını da değerlendirerek takımın hücum istatistiklerinde üst sıralarda yer aldıklarını ve daha fazla gol atabilecek potansiyele sahip olduklarını söyledi. Son olarak, cezalı oyuncuların eksikliğini vurgulayarak yarınki maça taraftar desteğini önemsediklerini ve canlı bir atmosfer beklediklerini dile getirdi.

Portekiz, Slovenya'yı penaltılarda eledi

 

Fransa, çeyrek final biletini tek golle aldı

 

Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe'de

 

Fenerbahçe'nin 2024-25 sezonu kombine fiyatları belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)