E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıMorgan Stanley altın tahminini düşürdü---

Morgan Stanley altın tahminini düşürdü

Morgan Stanley altın tahminini düşürdü
17 Nisan 2013 - 17:11 borsagundem.com

Morgan Stanley, altında boğa piyasanın temelinin sarsıldığını belirtti

Morgan Stanley, altında boğa piyasanın temelinin sarsıldığını belirtti ve bu yıl ile gelecek yıl için beklentilerini düşürdü.
2013 tahmini yüzde 16 indirilerek 1487 dolara, 2014 tahmini de yüzde 15 indirilerek 1563 dolara çekildi.
Morgan Stanley analisti Peter Richardson, altın piyasasındaki satış dalgasının panik, likiditeye dönme, stop-loss gibi sebeplerden kaynaklandığını düşündüklerini söyledi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • NEHİR ER/MALİ ANALİST17 Nisan 2013 17:21

    tüm emtialarda ve tüm dünya borslarında çöküşler yaklaşıyor,buna nakit sıkıntıları neden olcak.abd /fed'in bastığı paralar borç ve zarar kapamalarına ödünç için gitti paralar dışarı çıkmayacak büyümeye de yol açmayacak,abd ve ab bankaları yanısıra çin bankaları da batakta yakında suyu çıkar bir de irana abd-israil saldıracak ise bu sonbaharda borsalarda çakilecek abd fed kaynaklı fonların etkisiyle tüm dünyada borsalar çökecek ve tahvillerin faizleri yükselecektir.her şey iran atom tesislerine saldırı ihtimaline odaklıdır bu yaz piyasaların çökme senaryosu,ayrıca ab banka ve ülke batıkları tuzun biberi olacaktır ki bu zaten gündemdedir.