E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMorgan Stanley’den Borsa Gündem’e---

Morgan Stanley’den Borsa Gündem’e

Morgan Stanley’den Borsa Gündem’e
27 Haziran 2013 - 17:52 borsagundem.com

Dünyaca ünlü yatırım bankası Morgan Stanley’in genç ve başarılı analisti Murat Demirbağ Borsagundem.com’da

Uluslararası piyasaların devlerinden, Amerika’nın dünyaca ünlü yatırım bankası Morgan Stanley’in başarılı analisti Murat Demirbağ, Gündem Medya Grubu Ailesi’ne katıldı. Genç yaşına rağmen çok başarılı bir grafik çizen Murat Demirbağ, bundan böyle tüm tecrübesini Borsagundem.com okurları ile paylaşacak.
Hisse senedi, alım-satım, fon, vadeli işlemler, türev ürünleri, satış, pazarlama, finansal tabloların incelenmesi, şirketler hakkında rapor hazırlama, borsadan gelen emirlerin işlenmesi konularında borsa dünyasının en yetenekli isimleri arasında olan Murat Demirbağ, önemli aracı kurumlarda broker’lıktan yönetmenliğe, yatırım uzmanlığından müşteri temsilciliğine, dealer’lıktan şube müdürlüğüne sektörde her kademede görev yaptı.
Son olarak Morgan Stanley Menkul Değerler’de ‘Analist-Vob’ olarak görevde bulunan Demirbağ, SPK ileri Düzey Lisans ve SPK Türev Araçlar Lisansı sahibi. SP Araçları alım satımı ile ilgili tüm yazılımlar konusunda da uzman olan Murat Demirbağ, 1973 doğumlu, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi (1995) mezunu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)