E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB duyurdu: Kuzey Irak'ta 17 terörist etkisiz hale getirildi---

MSB duyurdu: Kuzey Irak'ta 17 terörist etkisiz hale getirildi

MSB duyurdu: Kuzey Irak'ta 17 terörist etkisiz hale getirildi
12 Ağustos 2024 - 13:30 borsagundem.com

MSB, Irak'ın kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatıyla 17 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit harekat bölgesine gerçekleştirilen başarılı hava harekatıyla 17 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MSB'den yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, hudutların güvenliği, bölgenin huzuru ve emniyeti için Irak'ın kuzeyindeki operasyonlarına aralıksız devam ettiği belirtildi.

Mehmetçiğin Pençe-Kilit bölgesinde unutulmayacak kahramanlıklar sergilediği, en tehlikeli ve en zorlu arazilerde teröristlerin inlerini yerle bir ettiği, terör örgütü PKK'yı bölgeden silip atmak için mücadele verdiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Pençe-Kilit harekat bölgesine gerçekleştirilen başarılı hava harekatıyla 17 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi. Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz. Teröristler kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak."

MSB duyurdu: 12 terörist etkisiz hale getirildiMSB duyurdu: 12 terörist etkisiz hale getirildi

 

MİT, Irak'ta PKK'lı keskin nişancıyı etkisiz hale getirdiMİT, Irak'ta PKK'lı keskin nişancıyı etkisiz hale getirdi

 

Suriye'de 2 terörist etkisiz hale getirildiSuriye'de 2 terörist etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YILDIRIM12 Ağustos 2024 16:12

    Eğer bu hükümet iktidara kayıp ettiği gün milletvekillerinin sırtını pkk, ypg ve kandile dayadıklarını, TSK ATATÜRK ün itleri diyen parti ve ortakları iktidara gelecek o zaman bunların bir tanesini hiç kimse öldürtmezler yine her gün yine 50-100 şehit daha vereceğimizi düşünüyorum.

  • Mucise Reis : )12 Ağustos 2024 15:57

    Bu hükümet eğer başımızda olmasa o teröristler ülke içinde çirit atıyorlar idi.ALLAH TSK ve tüm güvenlik güçlerimizi korusun bizler onların sayesinde özgür ve hür yaşıyoruz. NOKTA.