E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSÜ sınav sonuçları açıklandı!---

MSÜ sınav sonuçları açıklandı!

MSÜ sınav sonuçları açıklandı!
22 Nisan 2021 - 11:15 borsagundem.com

4 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) sonuçları açıklandı.

Merakla beklenen MSÜ sınav sonuçları açıklandı. 4 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilen sınavın sonuçları 22 Nisan 2021 tarihinde erişime açıldı. Bilindiği üzere adaylara 120 soru için 135 dakika süre verilmişti. MSÜ sınav sonuçları sorgulama nasıl ve nereden yapılır? ÖSYM ile MSÜ sonuçları erişime açıldı.

MSÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM tarafından MSÜ sınav sonuçları erişime açıldı. Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve ÖSYM mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir.

MSÜ SINAV SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SONUÇLAR NASIL VE NEREDEN AÇIKLANIYOR?

Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve ÖSYM mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

Bakan Selçuk'tan sınav tarihlerine ilişkin açıklama

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan yüz yüze sınav sorusuna yanıt

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)