E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMucize mi şike mi?---

Mucize mi şike mi?

Mucize mi şike mi?
13 Mayıs 2012 - 23:33 borsagundem.com

Manchester City uzatmalarda 1 dakikada 2 gol atıp şampiyon oldu. Ama goller biraz şaibeli..

İngiltere Premier Lig'de Manchester City şampiyonluğa ulaştı.. Ama ilginç olaylar yaşandı. Manchester City sahasında QPR'a 2-1 mağluptu.. Manchester United ise deplasmanda 1-0 galipti. Bu durumda Manchester United şampiyon olacaktı. QPR bu galibiyetle kümede kalmaya garantiliyordu. Küme maçında Bolton Stoke City deplasmanında 2-1 galipti. Ancak bu maç 2-2 oluncu, QPR yenilse bile kümede kalacaktı..
İşte ne olduysa skorlar bu hale geldikten sonra oldu.. Manchester City uzatmalara 2-1 mağlup girmesine rağmen QPR kümede kalınca, 1 dakika içinde 2 gol birden atıp şampiyonluğa ulaştı. Üstelik attığı iki gol de tartışmalıydı.. O ana kadar sahada aslan gibi mücadele eden QPR'nin 1 dakika içinde iki gole birden geçit vermesi bir hayli ilginçti..
Şikeyi Türkiye'de arayan UEFA'nın bu maçın son dakikasını ve yenilen iki golü iyi incelemesi gerekir..

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • seyit ali aslan denizli14 Mayıs 2012 00:24

    bu kadar ince hesaba varya şeytanın bile aklı ermez....şienin daniskası değilmi bu......

  • ö.s13 Mayıs 2012 23:54

    türkiyede şike aramaya gerek yok kesin var zaten :D avrupalı da yaparsa o da yakalansın ama onlarda 70 klasör dosya çıkacak kadar enayi olamazlar şikebahçe forever olayı :D