E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMustafa Sarıgül: Ofsaytı kaldıracağız---

Mustafa Sarıgül: Ofsaytı kaldıracağız

Mustafa Sarıgül: Ofsaytı kaldıracağız
15 Eylül 2021 - 07:41 borsagundem.com

Mustafa Sarıgül katıldığı bir programda "Ofsaytı kaldıracağız. Ofsayt maçı şey yapıyor" dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, katıldığı bir yerel televizyon programında “Ofsaytı kaldıracağız'' dedi.
Ofsayt maçı şey yapıyor” diyen Sarıgül, sunucunun “Dünyada var” karşılığı üzerine “Dünyada da kaldırmamız lazım. Yenilik ve değişim istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Sarıgül, sunucunun, "Ofsayta düşmekten mi korkuyorsunuz?" sorusuna ise kahkahayla yanıt verdi.

Bahçeli'den laiklik çıkışı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayhan Düz16 Eylül 2021 01:11

    Uluslararası kurallar çerçevesinde yapılan bir spor ve bu üst kurulun tüm Kural ve kararlarına uymak zorundasın, ama dangalak herif çıkmış popülizm yapıyor. Buna da mallar oy verecek. Buna değil bana akıl ver Allahım

  • Bir yorum15 Eylül 2021 22:09

    Futbolu kaldırırsan olur.

  • Volkan15 Eylül 2021 14:47

    Reklam ve ilgi çekmek için bir manevra. Ciddi konumdaki insanlar olmaz şeyler söyleyince ilgi çekiyor. Ofsayt kuralını İngilzler'den izin almadan FIFA ve UEFA dahil kimse değiştiremez, futbolun patenti Birleşik Krallığa ait. Cumhurbaşkanlığı ciddi bir yer, adayın güven vermesi gerekirken populizme kaydı.

  • Bir yorum15 Eylül 2021 14:02

    Canın sıkılıyor ise parti kur!  Bu kadar çok parti ve nereden geldiği belli olmayan finansal destekler (aslında gayet belli)   cebinden çay parası çıkmayan tipler bangır bangır toplantı yapıyor; sağdan soldan topladıkları işe yaramaz kıytırık tipleri  konu mankeni yaparak  tam bir tuluat izletiyorlar.  Peki neden?  Madem bu kadar içinden çıkılmaz  sorunlar var  bu ülkede o harcadığınız paraları da ülkeniz için kullanıp  sorunlarınızı  daha net ifade etmiş olursunuz!  Ama yapamazsınız tam tersi  nerede bir fitne  ayrılık sebebi bu imkanlarınızı bunları körüklemek için kullanırsınız!  Çünkü sizin iplerinizi tutan emperyal  soros ve avanesi  böyle  istiyor.

  • TARKUT TARKAN15 Eylül 2021 10:37

    84 milyonluk ülke bunlaramı kaldı yazık muharemme ince , mustafa sarıgül, ahmet davutoğlu ali babacan adama demezler mi.partinizde güçlü ve aktif iden bunları neden yapmadınız.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Eylül 2021 10:25

    Benim anlamadığım sen belki 30-40 senedir chp de siyaset yapıyorsun.madem o kadar başarılı madem o kadar vizyon ve projeleri ile liderlik vasfın var ise neden bu kadar senedir kendini göstemedin de neden şimdi bize söylermisiniz.Basında çıkmış idi.şişli  ilcesinde beledeye başkanlığında tüm ilçe de yüzlere gayrimenkul edildi diye haberleri .kusura bakma ateş olmadan duman çıkmayana asla oy vermem.

  • Mehmet15 Eylül 2021 09:23

    Ofsaydtı kaldırmayı değişiklik zannedenler ile yıllardan beri politika ile uğraşıp kendilerini vazgeçilmez zannedenler aynı düşüncenin ürünü.Değişimi önce kendilerinden başlamalı ve zamanı geldiğinde kenara çekilip saygın kalmayı bilmeliler. İnsanlarda artık bu yaşlı politikacıların peşini bırakmalı. Genç ve vizyon sahibi gençler ile değişimi yakalayabiliriz.. Çare ofsaytı kaldırmak değil; geleceği gençlerle, dinamik insanlarla yakalamak..

  • Demir15 Eylül 2021 09:06

    Bu ülke bitmiş nokta ugrasilacak konuya bakarmisiniz yandı gülüm keten helva yazık

  • Mucize Reis : )15 Eylül 2021 08:24

     : ) Bu mantık siyasete neşe katsada, insnların hayatına el uzatmıyor. Dokunmuyor. Perinçek Rusya ve Taliban açıklaması gibi olmuş. Dinlesekte insanlara saygınlık düşüren zırvalama

  • oktay doğaner15 Eylül 2021 08:17

    reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla salaklığın sınırları bu kadar zorlanabilir.