E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNarin'in annesinin ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı---

Narin'in annesinin ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı

Narin'in annesinin ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı
14 Eylül 2024 - 19:53 borsagundem.com

Diyarbakır'da, 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında "kasten öldürme suçuna iştirak etmek" suçundan tutuklanan anne Yüksel Güran'ın ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı.

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında "kasten öldürme suçuna iştirak etmek" suçundan tutuklanan anne Güran'dan, savcılığın talebi üzerine Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı.

Örnekler, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

Hazırlanacak raporda, aynı suçtan tutuklu Narin Güran'ın ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık iziyle anneden alınan örneklerin uyuşup uyuşmadığının tespit edileceği öğrenildi.

Narin cinayetinde kan donduran detaylarNarin cinayetinde kan donduran detaylar

 

Narin Güran cinayeti: Anne ve ağabey dahil 8 kişi tutuklandı!Narin Güran cinayeti: Anne ve ağabey dahil 8 kişi tutuklandı!

 

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Adli tıp raporu geldiNarin Güran cinayetinde yeni gelişme: Adli tıp raporu geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik15 Eylül 2024 15:29

    Olay gününden sonra köyde kaybolan köpek var mı ? Belki de köpek ısırmıştır!

  • Mucise Reis ;(15 Eylül 2024 09:56

    bu emekli askerin söylemleri şaşırttı. neler oluyor bu köyde ? diye düşünmeden alamıyoruz kendımızı. Heleki aynı kişilerin gündem deiştirmek için anayasa ilk 4 madde den bahsetmesi?Ece hanımda spiker ve bu duruma iğneleme yaptı.. Gerçekten inanılır gibi deil. bir çocuk içim 9 kişi tutuklandı eee bu süperman mi? nasıl bir mücadele etti bu bebek yaşında çocukda 9 kişi tutuklandı ? ortada net bir durumda yok malesef