E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarNasdaq-ICE, NYSE için teklifi yükseltti---

Nasdaq-ICE, NYSE için teklifi yükseltti

Nasdaq-ICE, NYSE için teklifi yükseltti
19 Nisan 2011 - 16:15 borsagundem.com

Nasdaq OMX-(ICE)konsorsiyumu, yaptıkları ilk teklifi uygun bulmayan NYSE Euronext yönetim kuruluna yeni bir teklif sundu

Nasdaq OMX- Intercontinentalexchange (ICE) konsorsiyumu, yaptıkları ilk teklifi uygun bulmayan NYSE Euronext yönetim kuruluna, Kurul´un endişelerini gidermeye yönelik yeni bir teklif sundu.
Nasdaq OMX ve ICE, yaptığı teklif ile yapılacak bir birleşmenin regülatörlerden onay alamaması halinde 350 milyon Dolar tutarında tazminat ödemeyi de önerdi.
Nasdaq OMX ve ICE, yaptıkları yeni teklifin NYSE Euronext için hisse başına fiyatın 18 Nisan kapanış fiyatı üzerinden yapılan hesaplamada hisse başına 42.67 Dolar seviyesine geldiğini de vurguladı. Nasdaq OMX ve ICE, NYSE Euronext yönetim kuruluna gönderdiği mektupta satın almanın gerçekleşmesi için 3.8 milyar Dolar finansman konusunda önde gelen bir gruptan taahhüt aldıklarını da ifade etti. Deutsche Boerse´nin NYSE Euronext için yaptığı teklif Hisse başına fiyatı 35.29 Dolar olarak ortaya koyuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)