E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO'dan Ankara'ya kritik ziyaret---

NATO'dan Ankara'ya kritik ziyaret

NATO'dan Ankara'ya kritik ziyaret
22 Ocak 2018 - 12:25 borsagundem.com

NATO Genel Sekreter Vekili Rose Gottemoeller temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi.

NATO Genel Sekreter Vekili Rose Gottemoeller, Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız, Müsteşar ve Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Kaan Esener ile görüşecek.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada, "Ülkemizi ziyaret etmekte olan NATO Genel Sekreter Vekili Rose Gottemoeller’in Bakanlığımızda Bakan Yardımcımız Büyükelçi Ahmet Yıldız, Sayın Müsteşarımız ve Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Kaan Esener ile görüşmeler gerçekleştirmesi öngörülmektedir" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oran 22 Ocak 2018 15:42

    Suriye rejimin Rusya Amerika Almanya İngiltere herkes örtülü olarak bir oyun oynuyor ama hiç bir şey net değil. Bu oyun içinde Türkiye’yi Amerika İle çatıştırıp Rusya İle askeri ve siyasi olarak entegre etmek veya Rusya İle ABD nın ancak Türkiye eliyle surşyede bazı şeylere düzen gelebileceğini görmeye başlaması İle yeni stratejilere izlemeleri olabillr.

  • Dost mu düşman mı22 Ocak 2018 13:12

    Bir Türk subayı ve eri yabancıdan emir almamalı aldığı sürece büyük devlet olamaz kendi teknolojisini ve sağlam ordusunu kuramaz eğer iddia ortaya koyacaksa

  • faris22 Ocak 2018 12:58

    sözde müttefikmiş sen getir 30000 i aşkın teröristi silahlandır sınırlarımıza yığ türkiye cumhuriyeti devleti seyircimi kalacak sandınız bilumum 81 milyon türk vatandaşı bu harekatın arkasındayız bunu abd nato böyle bilsin.

  • KILIÇ22 Ocak 2018 12:35

    DÜNYA HAYRAN KALACAK DOSTUMUZ ÇOGALACAK ÇÜNKÜ BU MİLLET ZALİMME HADDİNİ BİLDİRECEK GÜÇTE ARKASINDAKİLER KİM OLURSA OLSUN .