E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNBA'de 3 Türk daha---

NBA'de 3 Türk daha

NBA'de 3 Türk daha
29 Haziran 2012 - 12:56 borsagundem.com

NBA 2012 Draft'ında 3 Türk oyuncumuz göğsümüzü kabarttı

2012 NBA Draftı'nda ilk sıradan seçim hakkının sahibi New Orleans Hornets, beklendiği gibi Anthony Davis'i kadrosuna kattı. Türk oyuncular Furkan Aldemir, İlkan Karaman ve İzzet Türkyılmaz da, 2. turda seçilme başarısı gösterdi.
NBA'de draft heyecanı yaşandı. Drafta katılan Türk oyuncular, 2. turda seçilme başarısı gösterdi. 2 sezon daha Galatasaray Medikal Park'ta kalacak Furkan Aldemir, 53. sıradan Los Angeles Clippers tarafından draft edildi. İzzet Türkyılmaz, 50. sıradan Denver Nuggets, İlkan Karaman ise 57. sıradan Brooklyn Nets tarafından seçildi.
Draftta ilk sıra seçim hakkının sahibi New Orleans Hornets, beklendiği gibi Kentucky Üniversitesi'nde NCAA şampiyonluğu yaşayan Anthony Davis'i kadrosuna kattı. Özellikle savunmasıyla ön plana çıkan Davis, bu derin draftın, bir NBA takımının kaderini değiştirme potansiyeline sahip tek oyuncusu olarak görülüyordu.
Geride bıraktığımız sezonu NBA tarihinin en kötü galibiyet yüzdesiyle tamamlamasına karşın, 2. sıradan seçim yapmak zorunda kalan Charlotte Bobcats, tercihini, Davis'in Kentucky Üniversitesi'nden takım arkadaşı Michael Kidd-Gilchrist'ten yana kullandı.
3. sıradaki Washington Wizards ise dış atıcı ihtiyacını, draftın en iyi şutör guardı olarak gösterilen Bradley Beal'i seçerek giderdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)