E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor''Ne yazık ki, haklı çıktık' ---

''Ne yazık ki, haklı çıktık'

''Ne yazık ki, haklı çıktık'
29 Ağustos 2011 - 18:30 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "TFF'nin tavrına, Türk futbolunu daha büyük tehlikelere sürükleyebileceği için karşı çıktık" dedi

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ''TFF'nin 'Ligleri ertelemiyoruz, iddianameler elimize geçinceye kadar bir karar almayacağız' ve ardından etik kurulunun incelemesinden sonra 'yeterince ikna olamadık' tavrına Türk futbolunu daha büyük tehlikelere sürükleyebileceği için karşı çıktık. Ve ne yazık ki, haklı çıktık'' dedi.
Ünal Aysal, ''Biz Galatasaray Spor Kulübü olarak, ne Fenerbahçe'nin, ne başka bir kulübün ne de herhangi bir kişinin suçu kanıtlanmamış iken suçlu muamelesi görmesini istemeyiz ve yasaların bize verdiği izin içinde buna karşı çıkarız'' diye konuştu.
AA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hasan29 Ağustos 2011 18:44

    siz leş kargalığına soyundunuz. dua edin böyle bir olay çıktı yoksa yıllarca türk futbolunda söz sahibi olamayacaktınız. futbolunuz, transferleriniz, yönetiminiz çok kötüydü.