E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNecati Cimbom'dan ayrılıyor mu?---

Necati Cimbom'dan ayrılıyor mu?

Necati Cimbom'dan ayrılıyor mu?
18 Haziran 2012 - 19:00 borsagundem.com

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Necati Ateş'in sarı-kırmızılı yönetim ile yaptığı görüşmeden sonuç çıkmadı

Şampiyon Galatasaray'ın ligin devre arasında Antalyaspor'dan renklerine bağladığı ve sezon sonunda sözleşmesi sona eren Necati Ateş ile yapılan ilk görüşmeden anlaşma çıkmadı.
Ligin ikinci yarısında Galatasaray formasıyla ligde 8 gol atarak başarılı bir grafik çizen golcü futbolcu ile Galatasaray yönetiminin masaya oturduğu ancak rakam konusunda mütabakata varamadıkları öğrenildi.
Touluse'de forma giyen Umut Bulut ile ilgili görüşmelerini sürdüren ancak Fransız kulübü ile henüz anlaşma sağlayamadığı için bu transferi duyuramayan sarı-kırmızılı yönetimin önümüzdeki günlerde Necati Ateş ile tekrar masaya oturacağı belirtildi.
UEFA'dan gelen 'güzel haberle' hem iç hem de dış transfer çalışmalarını yoğunlaştıran G.Saray yönetiminin 6 Temmuz'da başlayacak olan Avusturya kampına kadar tüm transferleri bitirmeyi planladığı belirtildi.
(Sporx)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUUUUUUH18 Haziran 2012 21:06

    Necatinin sayesinde şampiyon olan bir GS gördüm.Şampiyon olurken adam satan yatırımcısını harcayan bir başkanıda GS DE GÖRDÜM

  • Tuncer18 Haziran 2012 19:24

    Adam yarım sezon 400 bin euro gibi komik bir paraya oynadı.Müthiş katkı sağladı.Hiç bir katkı vermeyen Baros sahtekarı ise 2,5 milyon euro garanti paraya oynadı.Ah Necati az para istediğn için anlaşamıyorsun.İste bak 2-3 milyon euro bak nasıl anlaşırsın!Bizim yöneticilerimiz oynamayan sahtekarkara değer verir!