E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNecati yeniden Aslan m olacak?---

Necati yeniden Aslan m olacak?

Necati yeniden Aslan m olacak?
14 Aralık 2011 - 22:27 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ısrarla istediği iddia edilen Antalyasporlu Necati Ateş'te son durum...

Fenerbahçe ve Trabzonspor'u deviren Galatasaray'da yüzler gülüyor. Liderlik koltuğuna oturan sarı-kırmızılılarda, ilk devrenin bitimine 2 maç kalmasına karşın gündemin ilk sırasını transfer almış durumda.
Başkan Ünal Aysal ve İkinci Başkan Ali Dürüst, devre arasında takıma 2-3 takviye yapılacağını, ağırlığın ise yerli oyunculara verileceğini açıklamıştı. Nitekim teknik direktör Fatih Terim'in kararı bu yönde.
Ocak ayı öncesi ismi Galatasaray'la birlikte anılan futbolcuların başında her transfer döneminde olduğu gibi Necati Ateş geliyor. Trabzonspor maçı sonrası golcü oyuncuyla ilgili yöneltilen bir soruya Terim, "Necati'yi Galatasaray'a ben almıştım" şeklinde imalı bir yanıt vermişti.
Ancak hurriyet.com.tr'ye konuşan Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, sarı-kırmızılı kulüpten şu ana kadar teklif gelmediğini belirterek, "Geçen yıl böyle bir girişimleri oldu. Ancak yeni sezonda Necati'yi Galatasaray'dan herhangi bir yönetici istemedi, kulübe yazılı bir teklif de gelmedi" ifadelerini kullandı.
Gökhan Karataş - Hürriyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)