E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinNefes kesecekler---

Nefes kesecekler

Nefes kesecekler
30 Ocak 2014 - 06:01 borsagundem.com

Vialand Genel Müdürü Alişoğlu, Vialand Tema Park içinde 12 milyon euro'ya uluslararası boyutta ses getirecek yeni proje 'Nefeskesen'in haberini verdi

Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolar değerindeki yatırım bedeliyle geçen yıl mayıs ayının sonunda açılan Vialand’de hem ulusal hem de uluslararası boyutta ses getirecek yeni projelerin yer alacağını söyledi

Eylem Türk'ün Milliyet'teki haberine göre Alişoğlu, “Bu yıl Vialand Tema Park içinde 110 kilometre hıza 3 saniyede çıkan ve dünyanın en iyi 4. Roller Coaster’ı olan ‘Nefeskesen’ açılacak. 12 milyon euro yatırımla açılacak ünite saatte 900 kişilik kapasiteye sahip” dedi.

30 milyon ziyaretçi

Bünyesinde bulundurduğu AVM ve Tema Park ile entegre bir perakende dünyası sunan Vialand’in geçen yılı 8.5 milyon ziyaretçi ile kapattığını kaydeden Alişoğlu, bu yıl AVM ve Tema Park ile 4.5 milyonu turist olmak üzere tam 30 milyon ziyaretçi beklediklerini açıkladı.



Alişoğlu, “Sadece Türkiye’nin değil, Ortadoğu’dan Rusya ve Balkanlar’a uzanan bölgenin eğlencesine talibiz. Bu yıl, dünya standartlarındaki eğlence ünitelerimize yenilerini katarak ve kompleksimizde  yepyeni bir otel yatırımıyla büyüyeceğiz” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)