E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Neler olduğunu anlayamadım'---

'Neler olduğunu anlayamadım'

'Neler olduğunu anlayamadım'
10 Eylül 2011 - 21:56 borsagundem.com

Beşiktaş teknik direktörü Carlos Carvalhal, takımının 2-1 kaybettiği Eskişehirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu

Portekizli çalıştırıcı Carlos Carvalhal, Beşiktaş'ın 2-1 kaybettiği Eskişehirspor maçının ardından şu açıklamalarda bulundu:
Bu maçı üç bölüme ayırmak lazım. İlki bizim ilk 45 dakikadaki yaşadığımız sıkıntılardı. Rakipten aksi yönde çok pozisyon yedik. Topu ayağımızda tutamadık. İkinci bölüm ise ikinci yarının başı. burada oyunun bütün hakimiyetini ele geçirdik. Oyunu biz yönlendirdik. Üçüncü bölüm ise Mustafa Pektemek'in oyuna girmesinin ardından yaşandı. Oyunun kontrolünü kaybettik.
Neler olduğunu ben de anlayamadım. Defansımızın arkasına atılan toplar oldu. Buna reaksiyon gösteremedik. Yediğimiz gol de maçın sonlarında olduğu için cevap veremedik.
Carvalhal kendisine Guti'nin kadroya alınmamasına dair sorulan bir soruya ise "Guti'nin sakatlığı var. Bizim Guti ile ilgili problemimiz yok. Guti'yle ortak karar aldık. Kondisyonu yerine gelmeden Guti'yi kullanmak istemiyoruz. Guti fiziksel eksikliklerini tamamlıyor. Bu eksikliklerini tamamlayınca kendisi oyuna dönecektir." diyerek cevap verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)