E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisNET GRUBU DEV PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR---

NET GRUBU DEV PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR

NET GRUBU DEV PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR
28 Ekim 2009 - 07:53 borsagundem.com

Tarihi eser çıktığı için durdurulan Milas Projesi mahkeme kararıyla yeniden hayata geçiriliyor. Mahkeme kararının ardından Net Holding bugün yüklü miktarda Net Turizm hissesi aldı

Net Holding A.Ş.’nin 27.10.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “27.10.2009 tarihinde saat 11:26’da Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayınlanan bildirimimiz aşağıda yer almaktadır. Konu : Net Grubu ve Ağaoğlu Grubu arasında imzalanan Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Hasılat Paylaşımı Esasına Göre İnşaat Sözleşmesi ile ilgili gelişmeler. Şirketimizin 11.06.2009 tarihinde yapmış olduğu Özel Durum Açıklaması'nda söz konusu sözleşme ile ilgili olarak inşaat faaliyetlerindeki gelişmeler hakkında 07.01.2009 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklaması ile Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu Müdürlüğü'nün arazi sınırlarının revize edilmesi talebi üzerine Ağaoğlu Grubu tarafından inşaat genelinde faaliyetlerin durdurulduğu, Ağaoğlu Grubu'nun ilgili merciler nezdinde inşaata devam edilebilmesi için tüm girişimleri yaptığı, ayrıca fiziki ve inşaat faaliyetlerinin durdurulması kararına karşı işlemin iptali için Muğla İdare Mahkemesi'nde dava açıldığı kamuya duyurulmuştur. Bugün Ağaoğlu Grubu'nun tarafımıza yaptığı bilgilendirme ile Bodrum Milas projesinin imarla ilgili yasal problemlerinin giderildiği ve alt yapı çalışmalarına başlanarak projenin tekrar faaliyete geçirildiği ifade edilmiştir. Konuyla ilgili gelişmeler ayrıca kamuya duyurulacaktır." Kararın ardından bugün Net Holding, yüklü miktarda Net Turizm hissesi alımı gerçekleştirdi. Borsa kulislerinde alımların süreceği konuşuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)