E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisNETAŞ ÇOĞUNLUK HİSSESİNİ SATIYOR---

NETAŞ ÇOĞUNLUK HİSSESİNİ SATIYOR

NETAŞ ÇOĞUNLUK HİSSESİNİ SATIYOR
28 Ağustos 2009 - 10:32 borsagundem.com

Nortel Networks International Finance & Holdings B.V, Nortel Networks Netaş Telekomünikasyon A.Ş sermayesindeki yüzde 53,13 payla ilgili olarak hisselerin satışı dahil stratejik opsiyonların değerlendirilmesi amacıyla yatırımcılarla temasa başlandığını duyurdu.

Müşterek kayyum sıfatıyla Christopher John Wilkinson Hill imzasıyla Nortel Networks Netaş Telekomünikasyon A.Ş ile ilgili olarak (Kayyum nezaretinde) Nortel Networks International Finance and Holdings B.V'den İMKB Başkanlığına gönderilen açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlandı. Açıklamada, şöyle denildi: ''Hissedarı olduğumuz Nortel Networks Netas Telekomünikasyon A.Ş sermayesinin yüzde 53,13'ünü oluşturan hisseleri ile ilgili, hisselerin satışı dahil stratejik opsiyonların değerlendirilmesi amacıyla (kayyum nezaretinde olan) Nortel Networks International Finance and Holdings B.V (NNIF), müşterek kayyumlar (daha önceki şirket açıklamalarında mahkeme tarafından yetkilendirilmiş olduğu belirtilmiş olan ve NNIF adına NNIF'in işleri ve varlıklarını idare etmek üzere müşterek kayyumlar olarak atanan ve sadece NNIF'ın temsilcisi sıfatıyla hareket eden vc hiçbir şahsi sorumluluk taşımayan Ernst & Young LLP çalışanları A R.Bloom. S.Harris C.Hill and A.M.Hudson) aracılığı ile yatırımcılarla temasa başlamış bulunmaktadır. NNIF bu temasların gizlilik sözleşmeleri çerçevesinde şirkete ait bazı bilgilerin paylaşımı, gerektiğinde şirket içinde tetkik ve incelemelerde bulunulması ve bu sürecin gerektirdiği diğer aşamaları içereceğini öngörmektedir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)