E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNihat Hatipoğlu hakkında suç duyurusu---

Nihat Hatipoğlu hakkında suç duyurusu

Nihat Hatipoğlu hakkında suç duyurusu
14 Mayıs 2019 - 22:48 borsagundem.com

İHD, bir çocuğu programına alet eden Nihat Hatipoğlu hakkında suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu

İnsan Hakları Derneği (İHD), Ermeni bir çocuğun canlı yayında dininin değiştirilmesiyle ilgili suç duyurusunda bulunacak.

Nihat Hatipoğlu ATV televizyonunda yayınlanan Sultanahmet Meydanı’ndan yaptığı canlı Ramazan programı sırasında 13 yaşındaki Arthur’a ‘kelime-i şehadet’ getirterek Müslüman yaptığını söylemişti. Arthur’un annesi, kendilerinden izin alınmadığın ve din değiştirme olayının yalan olduğunu belirterek, “Çocuğum kesinlikle Müslüman değil” diye konuşmuştu.

İnsan Hakları Derneği (İHD) Eş Başkanı Eren Keskin, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını Twitter’dan duyurdu: “Yarın, İHD Irkçılık ve Ayrımcılığa Karşı Komisyon olarak, ATV canlı yayınında Müslüman yapılan Ermeni çocuk ile ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Suç duyurusu metni, basına iletilecektir.”

HDP Milletvekili Garo Paylan da program hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.

BİR RAMAZAN AYINDA 600 BİN TL KAZANDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz yıllarda basında, Nihat Hatipoğlu’nun ramazan boyunca yapacağı programlar için bir ayda toplam 600 bin lira alacağı yazılmış ve gündemi bir süre meşgul etmişti. Hatipoğlu ise söz konusu rakamı yalanlamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Müslüm15 Mayıs 2019 16:11

    Hatip oğlu bir genci kurtuluşuna vesile olmuş.iyi.Eyer gerçekten ümmete bir faydası olmasını istiyorsa niyeti ticari deyilse,Allaha söven ,ezanla dalga geçen,hac vazifesi ile dalga geçenlere oy vermeninde insanı dinden çıkaracağını da söylesin.Açık açık Allah a söven ,ezanı okuyan imama küfür eden.bir oturuşta bir domuz yiyip üzerine şarap içen ,haca giden vatandaşla dalga geçen,başörtülü kardeşlerini ünüversteye almıyan, ünüverstelerde yaka paça dışarı atanlarla kolkola gezenler ben müslümanım diyor.Bakın araf suresi ne diyor.Araf suresi, 7/179. ayet meali: "Andolsun ki, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Onların kalbleri vardır, fakat onunla gerçeği anlamazlar. Gözleri vardır, fakat onlarla görmezler. Kulakları vardır, fakat onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da aşağıdırlar. Bunlar da gafillerin ta kendileridir."

  • CUM A15 Mayıs 2019 10:51

    pazarcı       ......... ucuz milliyetcilik söylemlerinden vazgeç dümencilik yapma

  • mezarci 15 Mayıs 2019 10:00

    hertaraf kilisa dolu adamlar istedigi yere kilise istedigi yerde ayin yapabiliyor,bunlari bu kadar selbest birakmak sagliga zararli....bunlara ,gecmiste ispanyollarin latinlere yaptiklarini yapacaksin ki o zaman yaranirsin....

  • pazarci15 Mayıs 2019 09:53

    Burasi Turk ve Musluman bir Ulke Turk Bayraginin altinda Ve inancinin gerektigi gibi yasamak istemeyen gitsin 

  • herkesin ahireti kendine15 Mayıs 2019 09:29

    isteyen istediği dinde olsun kardeşim bize ne

  • Osmangazi15 Mayıs 2019 09:17

    Kelime-i Şehadet ile Müslüman olunmaz.Gönülle , inançla , Allaha ve Kurana ve onun peygamberi Hz. Muhammede inanarak Müslüman olunur.Kelime_i Şehadet kutsal mübarek bir ifade şeklidir.Fakat sadece onu söyleyerek Müslüman olunmaz.Bu kutsal ve aziz kelimeleri söylerken kalbiniz Allahın varlığına kalben inanmaktır.Çünkü hiç kimse Allahu Tealayı görmüyor göremiyoruz.Ama var olduğunu düşünüyoruz.İşte gerçek Müslümanlık budur.Sonraki aşamada Namaz;oruç;zekat;Kurban ve hac gibi dini yükümlülükleri yerine getirmek lazım.

  • Volkan15 Mayıs 2019 05:38

    Arthur'a Allah yardım etsin ve doğru yoldan ayırmasın. Öte yandan video da, annesinin tavrı da hoşuma gitmedi. İnsanın bir kaç saniyede tövbe edip şahadet edip müslüman olması İslamın en güzel yeri. Öte yandan sünnet töreni, kız isteme, evlilik, diploma gibi şeylerin çok ötesinde bir şeyi bu şekilde oldu bittiye getirilmesi yanlış. İnsanlar inançları uğruna şehit olmayı göze alıyor, yani hayati bir seç,im. Nihat Hatipoğlu çok büyük sorumluluk aldı, annesini de bir şekilde olurunu alması lazımdı veya ikna etmeli. Videoda annem izin verdi diyor bana çelişkili ve durum ile tutarsız geldi, Umarım olay hayırla sonuçlanır.  Sonuçda karmakarışık bir olay. Aslen sırlara vakıf olanlar  açıklamıyorlar bizde arayıp duruyoruz hakikati bir şekilde vakit geçiyor.

  • Ahmet 15 Mayıs 2019 03:52

    Bu adamı dinlleyen var mı 'ya hayret insan aklına....

  • Lale15 Mayıs 2019 01:04

    Yalan 2 milyon alıyor. Dahası devlettende aylık alıyor

  • fatih istanbul14 Mayıs 2019 23:59

    Allah  razı olsun  bir gencimizi  kurtarmış  içimizde nekadar din düşmanı  müslüman düşmanı  varmış  15  yaşında  geçlerimizi uyuşturanlarla   uraşın   bu  gencimiz  duğru olanı  yapmış  islamiyeti  seçmiş  nice  geçlerimiz  hırıstiyan  müsevi  yapılıyor  kimseden ses çıkmıyor 

  • Oğluoğlu14 Mayıs 2019 23:49

    Sahtekaroğlu din tüccaroğlu

  • salim14 Mayıs 2019 23:39

    Reşit olmayan bir çocuğu nasıl müslüman yaparsın kardeşim,velisinden izin aldın mı?Yapmayın şu mübarek günde böyle rezilliği.

  • fatih istanbul15 Mayıs 2019 00:00

    selim  kafayımı  buldun  bu mubarek  ramazanda utan  utan