E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNihat Özdemir istifa etti---

Nihat Özdemir istifa etti

Nihat Özdemir istifa etti
04 Aralık 2012 - 18:24 borsagundem.com

Fenerbahçeli Eski Yönetici Nihat Özdemir 5 gün önce seçildiği Siirtspor Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti

28.11.2012 tarihinde Siirtspor Kulübü'nün yaptığı Olağan Genel Kurul'da Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçilen Nihat Özdemir, yaptığı yazılı açıklamayla bu üyelikten istifa ettiğini açıkladı. Hürriyet'in haberine görei Nihat Özdemir Siirtspor Yönetim Kurulu Başkanlığı'na gönderdiği dilekçeyle, 28.11.2012 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul'da yönetim kuruluna seçilmiş olduğunu hatırlatarak, "Lüzumuna binaen yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Gereğini arz ve talep ederim" ifadesini kullandı.
İSTİFA NEDENİNİ AÇIKLADI
Fenerbahçe Kongre üyesi Nihat Özdemir, Siirt Spor'dan Fenerbahçe toplumunu, Fenerbahçe taraftarını rahatsız etmemek için istifa ettiğini açıkladı.
Kendisinin de Siirtli olduğunu, Siirt'i ve Siirt Spor'u çok sevdiğini ve her türlü desteği vermeye devam edeceğini vurgulayan Özdemir ancak Fenerbahçe gibi bir kulübün yönetiminde yer almışken bir başka kulüp yönetiminde yer almasının doğru olmayacağı düşüncesiyle istifa ettiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • NAYT04 Aralık 2012 18:40

    O ZATEN ALIŞIK YARIN GERİ DÖNER FB DEYKENDE İSTİFA EDİP 2GÜN SONRA GERİ DÖNDÜ NAZA ÇEKER GERİ DÖNER