E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNihat Özdemir istifa etti---

Nihat Özdemir istifa etti

Nihat Özdemir istifa etti
25 Ağustos 2011 - 15:22 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir istifa etti

Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi sonrasınnda Fenerbahçe'den bir istifa haberi geldi. Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir başkanvekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.
Sabah saatlerinde Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’na yapılan başvuru sonrası Metris Cezaevi’ne giderek Başkan Aziz Yıldırım ile bir yol haritası çizen Nihat Özdemir ve Asbaşkan Ali Koç, daha sonra kulübe gelerek yönetimi acilen topladı.
Yaklaşık 2 saat süren yönetim toplantısı sırasında Nihat Özdemir’in görevinden istifa kararı aldığı öğrenildi.
Özdemir, yazılı istifa açıklamasında, "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerimden 25 Ağustos 2011 tarihi itibariyle istifa etmiş olduğumu bilgilerinize sunarım" ifadelerini kullandı.
Özdemir, Federasyon Başkanı Aydınlar bir televizyon programında konuşurken canlı yayına telefonla bağlanarak rest çekmiş, "Eğer Aydınlar şike yaptığımıza inanıyorsa bizi ligden düşürsün" ifadesini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cumhur25 Ağustos 2011 16:11

    fener cumhuriyetiymiş hee al sana cumhuriyet bir tane cumhuriyet var o da t.c yeni osmanlıcılara duyrulur

  • ongan25 Ağustos 2011 16:08

    istifası isabet olmuş ne kadar itici bir tip fenerbahçe ayrı bi konu

  • fenerin içine ettiniz.25 Ağustos 2011 16:04

    Nihatbey geçbile kaldınız.yakında futbolcularda gitmeye başlayınca o zaman herkes gerçekleri görecek.ben fanatik bir FB,Çe taraftarıyım çünki gerçekleri görmemiz lezım.ona buna saldırmaklan bu işler çözülmez.aziz yıldırımın suçu olamas onu içeride bukadar tutabilirlermiydi sorarım sizlere.şimdi aziz yıldırıma soruyorum bak takımı nehalegetirdin ve yakında bu seyirci senden nasıl nefret edecek.kulübe yaptığın iyiliklerle anılmanı isterdim ama olamadısen hep dediğim dedik çaldığım düdük dedin herzaman.bundan seneler evvel hakemler benim konturolüm altında diyordun, federasyonu elinin altında tutuyordun,hani neolduda içeri girdin avukatların bile seni içeriden çıkaramıyor.demekki suçun büyükki yüksek yerlerden bile kıredi bulamadın,sadece ve sadece FB,ÇEYİ, buduruma düşürdüğün için sana yazıklar olsun.başkanlar gelir geçer ama yaptıkları ve çektirdikleri hep akıllarda kalır.ama KULÜPLER, herzaman ayakta kalır.

  • ugur25 Ağustos 2011 15:52

    çok da tın...

  • altan akber25 Ağustos 2011 15:27

    yorumlu haber yaziyorsunuz ,eufa dan gelen istek diye birsey yok , belge gorelim o zaman..boyle bir lafin arkasina saklanip fener e saldiriyorlar.