E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNihat Özdemir suskunluğunu bozdu---

Nihat Özdemir suskunluğunu bozdu

Nihat Özdemir suskunluğunu bozdu
12 Mayıs 2012 - 09:16 borsagundem.com

Nihat Özdemir, Galatasaray’ın ligin normal periyodunu lider olarak bitirmesinden ötürü bir haksızlığa uğradığı iddialarını doğru bulmuyor

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Galatasaray’ın ligin normal periyodunu lider olarak bitirmesinden ötürü bir haksızlığa uğradığı iddialarını doğru bulmuyor. Özdemir “Play-Off sistemi sezon başında belirlendi. Kimsenin önceden hesabı olmamalı. Puanların yarıya ineceği belliydi” dedi. Şunları söyledi: “Tümtakımların 40 maç oynayacağı biliniyordu. Ligin şampiyonunun başka, Süper Final’in başka olduğu görüşü temelsiz. Fenerbahçe de Süper Final’e Galatasaray gibi 9 puan farkla girebilirdi. Bu, Beşiktaş da olabilirdi. Yine söylüyorum, benim gözümde ikisi de şampiyondur ama bu ligin resmi şampiyonunun kimolacağı Kadıköy’de belli olacak.”
Başkan Vekili Özdemir, dev derbi öncesinde centilmen bir duruş da sergiledi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın “Fenerbahçe kazanırsa orada alkışlayacağım” sözlerinin hatırlatılması üzerine “Sahada müthiş birmücadele olacak. Türkiye’nin iki büyük takımı umuyoruz ki futbolseverlere bir futbol ziyafeti verecek. Sonunda ipi kimgöğüslerse ve şampiyonluğu hak ederse alkışlanmalı. O takımın teknik heyeti, futbolcuları ve yönetimi tebrik edilmeli. Benim gözümde ikisi de şampiyondurî diye konuştu.
Tarihe geçecek
Özdemir sözlerini şöyle bitirdi: “Bu derbi bir ilk olacak. Ben Fenerbahçe ve Galatasaray’ın çok derbisine şahit oldum. Fakat ikisinin oynayacağı maç sonunda, bu iki takımdan birisinin şampiyon olacağı noktaya ilk kez gelindiğini görüyorum. Dolayısıyla tarihe geçecek. Hak eden kazansın, hepimiz için hayırlısı olsun.” Bugün

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ancak gidersin13 Mayıs 2012 12:09

    nihatım dersini al ezber et, fazla bıdı bıdı yapma aslan yorgun.

  • 13 Mayıs 2012 10:59

    zaten gs şampiyon oldu, fener insanı mutlu etmiyor..

  • ***//-/*/*12 Mayıs 2012 22:27

    FB,çedeki bütün yöneticiler hemen defolup gidinde başımızın çaresine bakalım ,

  • HİÇ12 Mayıs 2012 10:56

    "Sezon başında belliydi" peki o DEĞİŞEMEZ dediğiniz 58nci maddeye göre sezon başında -30 puan silineceği belli değil miydi? Ne oldu? 58nci madde niye değişti? Neden 30 puan silinmedi? Eğer silinse playoff'a girebilir miydiniz?