E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaNikkei yükselişle kapandı---

Nikkei yükselişle kapandı

Nikkei yükselişle kapandı
06 Kasım 2017 - 12:09 borsagundem.com

Japonya hisse senedi piyasaları Otomotiv, Madencilik ve Kimya, Petrol ve Plastik sektörlerine gelen hisselerin öncülüğünde günü yukarı yönlü bir kapanışla tamamladı

BORSAGUNDEM.COM

Japonya hisse senedi piyasaları Otomotiv, Madencilik ve Kimya, Petrol ve Plastik sektörlerine gelen hisselerin öncülüğünde günü yukarı yönlü bir kapanışla tamamladı. Nikkei endeksi yüzde 0.04 artışla günü tamamladı.

Tokyo Borsası'nın kapanışının ardından gerçekleşen seans sonrası işlemlerde Nikkei endeksi yüzde 0.11 oranında yükselişle son 5 yılın en yüksek seviyesine dokundu.
Nikkei endeksi kapsamında en iyi performansı yüzd 8.25 oranında yükselerek Hitachi Zosen Copr hisseleri gösterdi. Aynı zamanda Nippon Sheet Glass Co., Ltd. yüzde 5.83 Sumitomo Corp. hisseleri yüzde 4.63 oranında değer kazandı.
Seansın en kötü performansını gösteren hisseler yüzde 15.67 oranında gerileyen Furukawa Electric Co., Ltd. yüzde 6.01 oranında gerileyen Sapporo Holdings hisseleri oldu.
Tokyo Borsası'nın kapanışında 1937 hisse senedi değer kaybederken, 1372 hisse değer kazandı 191 hissenin ise değer değişmedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)