E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiNokia intihar mı ediyor?---

Nokia intihar mı ediyor?

Nokia intihar mı ediyor?
04 Ocak 2012 - 17:55 borsagundem.com

Herkes Nokia'yı merak ediyor. Rim, merakla beklenen Nokia'nın Microsoft ile olan ilişkilerini değerlendirdi

RIM'in önemli isimlerinden Eldar Murtazin, firmanın 2011 yılında yaşadığı ve kullanıcılarına yaşattığı hayal kırıklıklarının önümüzdeki altı aylık süreçte ortadan kaldırılacağına emin olduklarını açıkladı.
Mobile-review'in haberine göre Murtazin, yalnızca RIM'in geleceği ile ilgili değil, Nokia ile Microsoft'un yakınlaşması hakkında da konuşmuş.
Murtazin, "Nokia, Microsoft'a ruhunu satıyor." diyerek düşüncesini dile getirmiş. Nokia'nın yöneticilerinin artık mobil aygıtlar piyasasını kafalarında şekillendirmekte zorlanmaya başladıklarını da sözlerine eklemiş.
Son olarak, Nokia'nın Microsoft ile ortaklığından dolayı akıllı telefon piyasasındaki hakimiyetini iyice azalttığını ve bir yandan da Microsoft'un ekmeğine yağ sürdüğünü belirtmiş.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • enes özkanlı05 Ocak 2012 00:46

    sıfır telefonumu camı degişsin diye gönderdim 3 kere komple içini degiştiler.teleservice diye hırsız bir servisle anlaşmışlar.tam 5 ayda 4 kere servise gidip geldi her seferinde işlemci degiştirdiler halbuki camı degiştirin demiştim.halen evrakları saklarım.beter olsunlar