E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıNovak: Petrol fiyatlarındaki dalgalanma hafifledi---

Novak: Petrol fiyatlarındaki dalgalanma hafifledi

Novak: Petrol fiyatlarındaki dalgalanma hafifledi
30 Eylül 2024 - 10:13 borsagundem.com

Novak petrol fiyatları ile ilgili verdiği demeçte “Son haftalarda fiyatlar dalgalı seyretti. İşlerin normale döneceğini düşünüyorum” diye ekledi.

Rusya Başbakan Yardımcısı Alexander Novak, Al Arabiya News'e verdiği demeçte, jeopolitik riskler hesaba katıldığında petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın Orta Doğu'daki gerilimin yarattığı dalgalanmanın ardından azalmasını beklediğini söyledi.

Novak, Rus ekonomisinin her türlü baskıya ve Batı'nın ülkenin petrolüne uyguladığı fiyat sınırlamalarına dayanacağını belirterek. “Her türlü fiyatla yaşayabiliriz” dedi.

Novak, Hizbullah lideri Seyyid Hasan Nasrallah'ın öldürülmesiyle ilgili bir soruya verdiği yanıtta, “Burada ve şimdi Orta Doğu'da meydana gelen olaylar piyasayı kesinlikle etkiliyor” dedi.

Novak haber kaynağına verdiği demeçte “Son haftalarda fiyatlar dalgalı seyretti. İşlerin normale döneceğini düşünüyorum” diye ekledi.

Novak, Rusya'nın Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ile işbirliğini, OPEC+ olarak bilinen genişletilmiş grup tarafından petrol üretiminin kısıtlanmasına ilişkin mevcut anlaşmanın sona ereceği 2025 yılından sonra da sürdüreceğini söyledi.

Petrol Orta Doğu’da gerilimle yükseldiPetrol Orta Doğu’da gerilimle yükseldi

 

Petrol fiyatlarında 'arz' düşüşüPetrol fiyatlarında 'arz' düşüşü

 

Türkiye'nin petrol ve doğalgaz ithalatı arttı, LPG ithalatı gerilediTürkiye'nin petrol ve doğalgaz ithalatı arttı, LPG ithalatı geriledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)