E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNovak: Türkiye'ye et ürünleri sevkiyatının kapsamını genişletebiliriz---

Novak: Türkiye'ye et ürünleri sevkiyatının kapsamını genişletebiliriz

Novak: Türkiye'ye et ürünleri sevkiyatının kapsamını genişletebiliriz
27 Temmuz 2019 - 16:40 borsagundem.com

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Rus şirketlerin Türkiye'ye et ürünleri sevkiyatının kapsamını genişletebileceğini söyledi.

Türkiye-Rusya İş Konseyi XX. Ortak Toplantısı ve Türkiye Rusya Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 16. Dönem Toplantısı sonrası Rossiya 24 televizyonuna konuşan Novak, "Bugün Türkiye'ye tedarik ettiğimiz ana ürün buğday, Türkiye'den ithal edilen başlıca ürünse domates. Şimdi de Rusya'dan sığır eti ve benzeri gibi et ürünleri sevkiyatına ilişkin izinlerin sayısının artırılmasını ele alıyoruz" dedi.

Türkiye'nin Rusya'ya 5 bin ton sığır eti kotası ayırdığını söyleyen Rusya'nın en büyük sığır eti üreticisi Miratorg'un eş sahibi ve CEO'su Viktor Linnik, Türk yetkililerden bu kotanın uygulanma mekanizmasıyla ilgili net ayrıntılar beklediklerini belirtmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika28 Temmuz 2019 14:26

    Yerli ve milli sığır yemek istiyoruz.

  • : )28 Temmuz 2019 12:20

    bizim ne büyük arazilerimiz var, ne büyük yaylalarımız, nede büyük akarsu ve dere yataklarımız, samanımız bile ithal, hayvan yemlerimiz ithal, yerli inek dana ırkımızda yok,çiftçimizde yok, köylümüzde yok, herkes zengin evinde oturup para harcıyo.. rusya neyseki yakın bizlere. alıveririz rusyadan ucuz ucuz..iyi fikir. Hükümetimiz çözüm üretiyor Allah razı olsun. et alıyor buluyor bir yerden getiriyor.

  • bilader28 Temmuz 2019 01:03

    super olur. dovletlumuz tarimin aqdu. bari et yiyeceksek rus eti yiyelim. ben tattim super. hatta dunya uzerinde kucuk bas lezzetinde azerbaycanin uzerine ulkede tanimiyorum. orada satacak adam bulamiyorlar. turkiye ise herdaim "ac"

  • erol g.27 Temmuz 2019 18:18

    ÇOBANLAR YERİNE ŞAİRLERİN HEYKELLERİNİ DİKTİĞİMİZ İÇİN ÜRETEMEZ HALE GELDİK ÇOCUKLUĞUMUZDA PİRZOLA YEME İMKANI BULURKEN YILLARDIR/20 YILI AŞKIN SÜREDİR PAHALILIĞI NEDENİYLE PİRZOLALIK ET ALAMIYORUM/1

  • :)28 Temmuz 2019 16:03

    yeme kardeşim. et yemek zorundamısın?afrikalı kardeşlerin aç yatıyor. sende yeme. biz senin yerine süt kuşu bile içeriz... aman uyandırmayın bunları. tahtımızdan oluruz sonra...

  • Dd28 Temmuz 2019 00:29

    Pirzola alamiyorsan. Bim den kıyma al. Yarım kilosu 16 TL.

  • Taha GENÇOSMANOĞLU 27 Temmuz 2019 21:33

    Çocukluğunda pirzola mı yiyordun, kaç yaşındasın 6 filan mı?

  • Pikarna27 Temmuz 2019 18:51

    Makarna var beleş yersen.