E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisNurhan Toğuç, Ata Yatırım'dan ayrıldı---

Nurhan Toğuç, Ata Yatırım'dan ayrıldı

Nurhan Toğuç, Ata Yatırım'dan ayrıldı
12 Nisan 2012 - 09:12 borsagundem.com

Ata Yatırım Baş Ekonomisti Nurhan Toğuç görevinden ayrıldı.

Yeniden yapılanma sürecine giren ve bu kapsamda çok sayıda isimle yollarını ayıran Ata Yatırım son olarak Baş Ekonomisti Nurhan Toğuç'un işine son verdi.  Toğuç'un, Ata Yatırım'dan ayrılacağını FinansGündem yaklaşık bir ay önce yazmıştı. Ancak Toğuç, "Görevimin başındayım" diye ısrarla haberimizi yalanlamıştı. Üst yönetimde başlayan değişimin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.
Ata Holding bünyesinde faaliyet gösteren Ata Yatırım ve Ata Porföy'de ‘kurumsal yeniden yapılanma’ süreci tüm hızıyla devam ediyor. Ata Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Kurdoğlu bu süreci, “Artık portföy yönetimine değil, varlık yönetimine ağırlık vereceği” şeklinde değerlendiriyor.
Yeni yapılanma kapsamında 70’ten fazla personeli işten çıkaran kurum, çok sayıda şubesini de kapattı. Geğişim sürecinde iki şirketin de genel müdürleri yönetim kurulu üyesi olarak atanırken yeni yöneticiler iş başı yaptı. Ata Yatırım Genel Müdürü Bülent Altınel'in yerine Ufuk Yılmaz, Ata Portföy Genel Müdürü Dilek Gülensoy'un yerine ise Ata Holding Koordinatörü olarak görev yapan Murat Demirel atanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)