E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNuri Livrerpol'a ısınıyor---

Nuri Livrerpol'a ısınıyor

Nuri Livrerpol'a ısınıyor
29 Ağustos 2012 - 17:46 borsagundem.com

Milli futbolcumuz Nuri Şahin, yeni takımı Liverpool'a imza attıktan sonra İngiliz basını karşısına çıktı

Liverpool'un Real Madrid'ten 1 yıllığına kiraladığı Nuri Şahin, İngiliz basınının karşısına çıktı. Milli futbolcu Liverpool ve kendi geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz Pazar günü yeni takımının Manchester City ile oynadığı lig maçını izleyen Şahin, Anfield Road'taki atmosferden çok etkilendiğini söyledi. Nuri Şahin, ''Buraya 1 yıllığına kiralık olarak geldim. Gelecekte neler olur bilemem ancak şuan Liverpool formasıyla sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Buraya gelmeden önce Arsenal'de benimle ilgilendi. Ancak ben tercihimi Liverpool'dan yana kullandım. Real Madrid'te iyi bir sezon öncesi kampı geçirdim. 3 gündür de Liverpool'la birlikte antrenmanlara çıktım. Hazırım'' dedi.
Yeni takımıyla yarışacakları her kulvarda başarı hedeflediklerini belirten Nuri, Premier Lig'i de ilk 4 sırada bitireceklerine inandığını sözlerine ekledi. Nuri Şahin, statü gereği Liverpool'un yarın akşam UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanşında sahasında oynayacağı Hearts maçında forma giyemeyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)