E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporO eski Galatasaray'dan eser yok---

O eski Galatasaray'dan eser yok

O eski Galatasaray'dan eser yok
01 Nisan 2014 - 07:21 borsagundem.com

Fenerbahçeli Moussa Sow’dan sarı-kırmızılı camiayı kızdıracak açıklamalar geldi

Gol orucunu geçtiğimiz hafta G.Antep deplasmanında bozan ve dün de Bursa ağlarını zorluk derecesi yüksek bir pozisyonda havalandıran Moussa Sow, pazar günü oynanacak derbi öncesi ezeli rakipleri G.Saray’a mesaj gönderdi. Son dönemde adeta tepetaklak giden ve oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremeyen sarı-kırmızılıları eleştiren Senegalli yıldız, G.Saray taraftarlarının tepkisini çekecek açıklamalar yaptı.

Bir maçı eksik olmasına rağmen en yakın rakipleri Beşiktaş ve G.Saray’a 10’ar puan fark yapan F.Bahçe’nin Bursaspor’u yendiği maçın ardından konuşan Sow, hem 90 dakikayı hem kendi performansını hem de derbiyi şöyle değerlendirdi:

‘HER ŞEYİ YAPIYORUZ’

“Olumlu hislere sahibim bu maç için. Pozisyonların içindeydim ve bir de gol attım. Belki daha iyisini yapabilirim. Çünkü daha önce pozisyon bulduğumda hemen gol atabiliyordum. Şimdi bunda biraz düşüş var gibi. Ama çok çalışıyorum. Daha çok gol atacağım.

Şu an ligde rakiplerimizle aramızda oluşturduğumuz fark çok önemli çünkü gelecek haftalarda zorluk derecesi yüksek maçlara çıkacağız. Sona yaklaştıkça her takım daha çok mücadele etmeye başlıyor. 
Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. 
Önümüzdeki hafta oynayacağımız G.Saray derbisi çok zorlu olacak. Çünkü G.Saray’a deplasmana gitmek her zaman zorlayıcı bir durum. Şu an G.Saray, bildiğimiz G.Saray’dan uzak olsa da yine de zorlu bir maç olacak.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)