E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriOba Makarnacılık hisselerinde geçici askıya alma kararı---

Oba Makarnacılık hisselerinde geçici askıya alma kararı

Oba Makarnacılık hisselerinde geçici askıya alma kararı
16 Eylül 2024 - 10:06 borsagundem.com

Oba Makarnacılık'ın hisse işlemleri, şirketten talep edilen özel durum bilgilendirmesi KAP'a paylaşılana kadar geçici olarak durduruldu.

Hafta sonunda bir kişinin yaşamını yitirdiği fabrika patlamasının ardından, Oba Makarnacılık'ın (#OBAMS) hisseleri yeni haftanın ilk işlem gününde geçici olarak durduruldu.

Borsa İstanbul'dan yapılan duyuruya göre, şirketin işlem sırasının geçici olarak kapatılmasına karar verildi. Bu karar, şirketten talep edilen özel durum açıklamasının Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanmasına kadar sürecek.

Hendek ilçesinde 15 Eylül saat 13:04 civarında makarna fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından, olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, AFAD, Orman Bölge Müdürlüğü ve polis ekipleri sevk edilmişti. Patlama ve sonrasında çıkan yangına müdahale sırasında yaralanan 30 kişi, sağlık ekipleri tarafından Hendek ve Akyazı ilçeleri ile Düzce ve Kocaeli'deki hastanelere nakledilmişti.

Fabrikada patlama: 1 ölü, 30 yaralı... Oba Makarnacılık'tan açıklamaFabrikada patlama: 1 ölü, 30 yaralı... Oba Makarnacılık'tan açıklama

 

Oba Makarnacılık ve İhlas Ev Aletleri sorusuOba Makarnacılık ve İhlas Ev Aletleri sorusu

 

Oba Makarna'nın halka arzına 4.9 kat talepOba Makarna'nın halka arzına 4.9 kat talep

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 32,18
En Yüksek: 33,44
En Düşük: 31,98
Değişim 0,00 %
FK: 9,11
PD / DD: 1,86
İşlem Hacmi 644.623.300
Toplam Adet: 19.694.045
Ağırlıklı Ort.: 32,75
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ufuk 16 Eylül 2024 15:50

    Milletin parasını esir alamazsınız..ne demek tahta kapandı.benim hissem şu an düşüyor...o zaman bizim tahtayı da kapat

  • Baba16 Eylül 2024 13:28

    Bu sürü borsa terimi var hile ile nsanlara hisse satanlar için . Bunu yapıyorlar ve bizlerde her defasinda alıyoruz kandırılıyoruz .Oba Makarna nı n başına gerçekten bir musibet gelmiş bize düşen destek olmak sahip çıkmak. Ben bugün açılır açılmaz bir miktar hisse alıp çok ufak bir destek olacam. Geçmiş olsun mahiyetinde..... Geçmiş olsun OBA MAKARNA ... Hayatını kaybeden iscinize Allah tan rahmet diliyorum....

  • ALİ KODUŞ16 Eylül 2024 10:32

    Tamamda senet ve çek ödemelerimiz var bizim borçlarımızı kimler ödeyecek söylermisiniz.