E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemObama'dan Türkiye mesajı---

Obama'dan Türkiye mesajı

Obama'dan Türkiye mesajı
28 Mayıs 2014 - 19:01 borsagundem.com

​ABD Başkanı Barack Obama, Suriye'nin Türkiye, Irak, Ürdün ve Lübnan gibi komşularına verilen desteğin artırılacağını söyledi

ABD Başkanı Obama, New York’taki West Point Askeri Akademisi’nde yaptığı konuşmada ABD’nin yeni terörle mücadele konseptini açıkladı.

Obama konuşmasında, "Suriye'nin mültecilere ev sahipliği yapan ve sınırdaki teröristlerle mücadele eden Ürdün, Lübnan, Türkiye ve Irak gibi komşularına destek olmak için gösterdiğimiz çabaları artıracağız" dedi.

ABD Başkanı Obama söz konusu ülkelere destek olunmasını sağlayacak 5 milyar dolarlık terörle mücadele fonunun onaylanması için Kongre'ye de çağrıda bulundu.

Obama, teröristlere ve Beşar Esad'a en iyi alternatif olarak gördüğü Suriye muhalefetine desteğin artırılması için Kongre ile birlikte hareket edeceğini sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali28 Mayıs 2014 19:30

    Suriye ve Mısır da bizi yalnız bıraktı. Ukrayna-Rusya gerginliği neniyle bize yalaşır gibi yapıyor. Samimiyet yok çıkar var.