E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriOdine Teknoloji, Libya'da 3 yıllık sözleşme imzaladı---

Odine Teknoloji, Libya'da 3 yıllık sözleşme imzaladı

Odine Teknoloji, Libya'da 3 yıllık sözleşme imzaladı
10 Haziran 2024 - 09:10 borsagundem.com

Odine Solutions Teknoloji, Libya merkezli telekom şirketi LITC ile imzalanan iş birliği anlaşmasına ilişkin detayları KAP'a bildirdi.

Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi A.Ş. (#ODINE), Libya'da iş birliği anlaşmasına imza attığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıkladı.

KAP'ta yapılan açıklamada Odine Solutions Teknoloji ve Libya Uluslararası Telekom Şirketi (LITC) arasında imzalanan iş birliği anlaşmasının, ses ağlarının dönüştürülmesi üzerine yapıldığı vurgulandı.

Bu proje ile Odine bulut altyapısında kurulu yazılımın kullanılması ile LITC'nin ses ağlarının yönetimi projesi gerçekleştirilecek.

LITC, söz konusu proje ile bölgesel toptan telekomünikasyon pazarında güçlü bir konuma ulaşarak, müşterilerine yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetler sunma kapasitesi artırmayı hedefliyor. Libyalı şirket, Libya Posta ve Telekomünikasyon ve Bilgi Teknolojileri Holding Şirketi'nin bir yan kuruluşu olarak dikkat çekiyor.

Odine tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre sözleşme süresi 3 yıl olup, süre sonunda 1 yıllık otomatik uzatma maddesi bulunuyor. 3 yıllık dönemin sözleşme bedeli ise 971.711 ABD doları olarak kaydediliyor.

Odine Solutions tarafından KAP'a yapılan bildirim şu şekilde:

"Şirketimiz ile Libya Uluslararası Telekom Şirketi (LITC) arasında 10.06.2024 tarihinde ses ağlarının dönüştürülmesi üzerine bir iş birliği anlaşması imzalanmıştır. LITC, Libya Posta ve Telekomünikasyon ve Bilgi Teknolojileri Holding Şirketi'nin bir yan kuruluşudur.

İşbu Sözleşme kapsamında, Odine bulut altyapısında kurulu yazılımın kullanılması ile LITC'nin ses ağlarının yönetimi projesi gerçekleştirilecektir. Bu proje ile LITC'nin bölgesel toptan telekomünikasyon pazarında güçlü bir konuma ulaşarak, müşterilerine yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetler sunma kapasitesinin artması hedeflenmektedir.

Sözleşme süresi 3 yıl olup, süre sonunda 1 yıllık otomatik uzatma maddesi bulunmaktadır. 3 yıllık dönemin sözleşme bedeli 971.711 Amerikan Doları'dır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 78,00
En Yüksek: 80,50
En Düşük: 77,20
Değişim 0,52 %
FK: 0,00
PD / DD: 6,16
İşlem Hacmi 173.940.452
Toplam Adet: 2.218.016
Ağırlıklı Ort.: 78,56
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)