E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisOğuz Büktel Burgan Portföy'de---

Oğuz Büktel Burgan Portföy'de

Oğuz Büktel Burgan Portföy'de
06 Mart 2013 - 12:31 borsagundem.com

Burgan Bank’ın iştiraklerinden olan Burgan Portföy Yönetimi’nin Genel Müdürlük görevini Oğuz Büktel üstlendi

23 Kasım 2011 tarihinde 1 milyon TL sermaye ile kurulan ve 10 Ağustos 2012 tarihinde SPK’dan Portföy Yöneticiliği Yetki Belgesi alan Burgan Portföy Yönetimi’nin kadrosu belirlendi.
Burgan Bank’ın faaliyet gösterdiği Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesine (MENA) yönelik aktif ve pasif olarak yönetilen ürünlerle bölgedeki büyük yatırım potansiyelini Türkiye’ye çekmeyi planlayan Burgan Portföy Yönetimi’nin Genel Müdürlük görevine sektörün deneyimli ismi Oğuz Büktel atandı.
Burgan Portföy Yönetimi, iştiraki olduğu Burgan Bank tarafından kurulan üç yatırım fonu ile Burgan Yatırım tarafından kurulan iki yatırım fonunun yönetimini gerçekleştiriyor.
Oğuz Büktel, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi’nde Para ve Bankacılık Yüksek Lisansı’nı tamamlamış ve 1989-2004 yılları arasında bankaların çeşitli bölümlerinde yöneticilik görevi üstlenmiştir.
2006-2010 yılları arasında Dünya ve Vatan Gazeteleri’nde köşe yazarlığı ile İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde okutmanlık görevlerinde bulunan Büktel, yedi yıl süre ile Cnbc-e TV’de araştırma bölüm yöneticiliği ve sunuculuk döneminin ardından 2006-2013 yılları arasında Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Büktel aynı zamanda 2007-2013 yılları arasında Finans Yatırım Ortaklığı’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmüştür.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)