E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinOkyanustan hazine çıktı---

Okyanustan hazine çıktı

Okyanustan hazine çıktı
21 Ağustos 2015 - 06:58 borsagundem.com

ABD’nin Florida kyısında dalış yapan hazine avcıları, Atlantik Okyanusu’nun dibinde 4.5 milyon dolar değerinde 350 adet altın sikke buldu

ABD’nin Florida eyaleti açıklarında arkadaşlarıyla birlikte dalış yapan William Bartlett, 30 Temmuz’da 350 adet altın sikke bulmuştu. 1715’te Havana’dan İspanya’ya doğru yola çıkan bir gemi, Florida açıklarında tayfuna yakalanmıştı. Gemi, içindeki altın sikkelerle birlikte okyanusun dibine gömülmüştü.  Önceki gün Bartlett ve arkadaşlarının bulduğu altın sikkelerin 300 yıl öncesine ait olduğu açıklandı. 350 altın sikkeden 9’unun çok daha değerli olduğunu belirten dalgıç William Bartlett, yetkililerin kendisine bu keşiften ne kadar pay vereceğini açıklamadı. Bartlett, “Altınlar sanki dün denize düşmüş gibiydi” dedi. Hazine avcılığı Florida kıyılarında hayli popüler bir uğraş. Haziran ayında da hazine avcıları 1 milyon dolar değerinde 50 sikke bulmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)