E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOlimpiyat stadı kapanıyor---

Olimpiyat stadı kapanıyor

Olimpiyat stadı kapanıyor
14 Ağustos 2011 - 00:21 borsagundem.com

Erdoğan, stadın açık tribünleri nedeniyle sıkıntı yaşandığını ifade etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un 2020 olimpiyatlarına adaylığını açıkladığı toplantıda Başakşehir'deki İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nın üstünün tamamen kapatılacağını söyledi. Erdoğan, stadın açık tribünleri nedeniyle sıkıntı yaşandığını ifade etti.
Erdoğan, açık tribünlerin de üzerinin kapatılarak stadın dünya standartlarına getirileceğini belirtti. Başbakan Erdoğan, stadın çevresine de çeşitli tesislerin yapılarak stadın kompleks haline getirileceğini kaydetti.
2020 OLİMPİYATLARINA ADAYLIĞIMIZI İLAN EDİYORUM
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ataköy'de bulunan İstanbul Olimpiyat Evi'ndeki toplantıda konuştu. Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak buradan dünyaya, 2020 Olimpiyat Oyunlarına adaylığımızı ilan ediyorum. İstanbul 2020 Olimpiyatlarına adaydır" dedi. Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, "Düşmanlıkların sevgiye, çatışmaların hoşgörüye, karşıtlıkların zenginliklere dönüştüğü evrensel bir organizasyondur. Bu barış meşalesinin en çok yakıştığı coğrafyalardan birinin bizim topraklarımız olduğunu defalarca ifade ettik, etmeye de devam ediyoruz. Bu gerçeğe daha önceki adaylıklarımızda da inanıyorduk, bugün de samimiyetle inanıyoruz" diye konuştu.
Başbakan Erdoğan, "Türkiye özünde zaten bir olimpiyat ülkesidir. İstanbul ile olimpiyat oyunları arasındaki randevu gecikmiş bir randevudur. Türkiye'de her alanda olduğu gibi sporda da söz sahibidir. Olimpiyat ülkemize çok yakışacaktır. İstanbul bu fırsatı fazlasıyla hakediyor" şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemal mızıkacı14 Ağustos 2011 11:50

    2012 de tamamen yok olmasında.deprem tedbirler alınsa daha iyi olur. kutsal kitablar bu deprem hakkında birşey söylemiyormu. yoksa depremden sonra AAA şu ayette varmış biz atladıkmı diyecekler.